Teoman - Koyu Antoloji Albümü

Herkese merhaba;

12 Ocak 2018 tarihinde Teoman’ın eski şarkılarını yorumladığı (Ama ne yorumlamak, adam resmen şarkıları bambaşka hale getirmiş) Albümden haberiniz var mı? Dinlediniz mi? Genel yorumlarınız nasıl?

Albüm benim çok hoşuma gitti. En sevdiğim Renkli Rüyalar Oteli oldu
https://m.youtube.com/watch?v=7d-tfZhnDeY

2 Beğeni

İçimde inatçı bir Bayan ‘Bendeğişikliklerisevmem’ beğenmemek ve orijinali daha iyiydi diye düşünmek için ısrar etti. Ama gel gör ki kıyamadım yeni haline ve beğendim tuhaf bir şekilde. Albümün kalanını da dinlemeli kısa zamanda.

Bu arada yıllardır ‘yüksek doz aşk alıp’ kısmını ‘yüksek dozaj kalıp’ diye söylüyor olmama ve doğrusunu az önce farketmeme kaç puan :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Sanki aynı şarkıları söylememiş gibi, o nefes çekişleri, yorgun sesi… Ben inanılmaz beğendim. Teoman = yolculuk, nedendir bilinmez çocukluğumdan beri böyledir benim için. Teoman müthiş bir yazar. Gerçekten bir yazar. “Telesekretere konuşamayanlardanım”, bunu analiz edip, bir şarkıda kullanmak, bestelemek, müthiş bir yetenek. Türkiye’de sayılı sanatçılardan. Yaşlanıyor oluşu, serzeniştelikleri beni çok üzse de, Teo’nun kredisi çok fazla yazdığı şarkılarla, istediği kadar tekrar tekrar söyleyip albümler çıkarabilir o şarkılara.

2 Beğeni

Gemiler, onyedi, papatya, kupa kızı sinek valesi filan da olsaymış iyiymiş

3 Beğeni

Şu an dinliyorum, farklı tat vermiş şarkılarına. Güzel yorumlama.

Bu arada konusu açılmışken Ortaçgil ile beraber yaptıkları şu işi de bırakayım.