Teraperi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Teraperi – Aylık Öykü Seçkisi

image

Rüzgâr, yağmuru cama savurarak parçalarken pencerenin güvenli tarafından dirseğini çalışma masasına, çenesini de yumruğuna dayamış şekilde uzun apartmanları izliyordu Ardıç. Penceresiyle masasının arasına aldığı kalorifer peteğine ayağını dayamış halde tabanlarına çektiği ısıyla iyice mayıştığı kapanan gözlerinden anlaşılıyordu. Bu sıcaklıktan faydalanan tek kişi de o değildi. Pencerenin granit denizliğine oturmuş, bebek parmaklarını andıran bacaklarını sarkıtmış, ızgaralardan… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Öncelikle tebrik ederim.Karakter tahlilleriniz ve sembolik anlatımınız okurken büyük bir keyif verdi.Bu temayı bu kadar farklı şekilde kurgulayıp , bu denli güzel bir psikolojik çözümleme yapmanız takdire şayan…Özellikle tren kısmındaki sembolik ve imgesel anlatım hikayeyi çarpıcı kılmış.Başarılarınızın devamını dilerim.

1 Beğeni

Ellerinize sağlık harika bir öykü olmuş. Üslubunuz çok akıcı, ayrıca karakterler iyi oturmuş. Özellikle esas perimiz pek şirin. :slight_smile: Ayrıca yer yer imgesel anlatımınız bu ayın temasına çok yakışmış.

İçerdiği alıntılarla keyifle okutan, finaliyle de içimizde ufak bir burukluk bırakan sempatik öykünüz için tebriklerimi sunuyorum. :slightly_smiling_face: Umarım her seçkide sizi görmeye devam ederiz.

1 Beğeni

Hayal ve gerçeğin iç içe geçtiği harika bir öykü olmuş bu, ilham perisinin tozunu adım adım sürerek yazar kişisinin perisiyle kurduğu o ikircikli diyaloğu bütün kavga gürültüsüyle veren eseriniz. Bağ kurduğumuz, onca emek vererek yazdığımız gözümüzün nuru mudur yoksa başımızdan hiç ayrılmayan periyi de küstürür müyüz ona hakkını vermezsek? İçten ve ‘bizden’ hayal dünyanız ve bunu aktarış biçiminiz için sizi kutlarım.

1 Beğeni

Ellerinize sağlık baştan sona keyifle okudum. Kaleminiz gerçekten çok başarılı, anlatımınız okuyucuyu sessiz sedasız öykünün içinde bir köşeye oturtup olan biteni izletiyor :smiley: Özellikle Ardıç’ın tek tek parmaklarını açtığı kısım beni çok etkiledi. Başarılarınızın ve pek tabii öykülerinizin devamını dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Ben de bahsettiğiniz sahneyi yazarken çok keyif almıştım :slight_smile: Gelecek öykülerde görüşmek dileğiyle :slight_smile:

Teşekkür ederim :slight_smile: Tren bölümü aslında bu tema için düşündüğüm ilk hikâye kurgusuydu. Daha sonra bu kurguya geçince ona da bir atıfta bulunmak istedim. Beğenmenize sevindim. Yeni öykülerde görüşmek üzere.

Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde sizi de görmeye devam etmek dileğiyle :slight_smile:

Çok teşekkür ederim. Ben de bu yorumunuzun güzelliğini kutlamak istiyorum. Gelecek öykülerde görüşmek üzere :vulcan_salute:

Kaleminize sağlık…Bir önceki hikayenizi de okumuştum. Çok beğenmiştim ve o hikaye son 3 ayın en çok okunan hikayesi olmuştu en son baktığımda.O hikayeden çok keyif almama rağmen yorumda bulunmamıştım.Bu hikayenizi de okuyunca sadece derin bir teşekkür etmekten kendimi alamadım.Yine harika ve kendimi sorgulatan bir yazı olmuş.Varolun.