Çok teşekkür ediyorum .
Rica ederim, umarım işinize yaramıştır.
Satın alamayacağım için üzdü ama Mort için yedi çizim varmış. Çizimleri poster olarak nasıl çıkartabilirim diye düşünüyorum.
Bu konuda yardımcı olamayacağım. Ancak resimlerin yüksek çözünürlüklü halleri için link bırakayım. Gerisi sana kalmış.
Çizimleri ayrı sekmede açarak gerçek boyutlarına ulaşabilirsin.
Görseller eşliğinde derken! Yoksa kitap içinde illüstrasyon mu var??
Galiba öyle. Orijinal kapakta illüstratör olarak belirtilmiş.
Acaba sayfa sayısı az da illüstrasyonlarla doldurmak mı istediler? Yoksa orijinal seride de sadece bu kitap mı illüstrasyonlu? Bir de bu çizer diğer kapaklarda da yok muydu? Ve ben daha Zaman Hırsızı’nı almadım
Edit: Josh Kirby (ilk çizerimiz) 2001 yılında vefat edince yerine Paul Kidby gelmiş. Bu kitap da tam 2001 yılında yayımlanmıştır. Muhtemelen çizer değişimini vurgulamak istedi Delidolu
Kitap, diğer Diskdünya kitaplarından daha büyük boyutluymuş ve içinde illüstrasyonlar varmış.
Bu seriye hep başlama isteğindeyim ama kitapların çokluğu biraz göz korkutuyor açıkçası. Seriye dair fikir vermesi açısından serinin şu kitabını oku diyebileceğiniz bir kitap var mıdır? Gördüğüm kadarıyla dağınık bir seri.
İlk iki kitap bence giriş için idealdir ve zaten yazar da bu amaçla yazmıştır. Bir turist olarak Diskdünya’yı keşfediyorsunuz. Bu açıdan bence en uygun giriş ilk kitaplardır.
@Giskard’ın dediği gibi illüstrasyonluymuş. Orijinal kuşe kağıt baskıymış fakat ben sanmıyorum ki şu devirde kuşe kağıt gelsin. Gelirse de fiyat konusunda darlayacaktır.
Son iki kitabın baskısından da çok memnun değilim. Sırt kısımları hep kaymış şekilde denk geldi bana. Başka bir seri olsa gerçekten iade ederdim ama Diskdünya olunca gönlüm razı olmuyor. Fuar olursa ve Delidolu gelirse değiştirmeyi düşünüyorum.
Seriye başlamak istiyordum. Amazon’da indirim olsaydı ilk kitabını alacaktım. Artık daha sonraya kaldı.
Amcalara bak hele. Baya bir hırs yapmışlar.
Bir önceki kitap 400 sayfaya 69 ₺ lira fiyat konulmuş. 48,30 ₺ ise alabilirseniz alabileceğiniz en uygun fiyat. Kidega’dan sipariş vermiştim temin edilemeyip ücret iadesi yapıldı. Bu kitap ise 248 sayfa gözüküyor. Biçilen fiyat ise 79 ₺. Kitapyurdu’nda 54,31 ₺ gözüküyor. Bir öncekine göre neredeyse yüzde elli zamlanmış.
Kitabın resimli bir baskı olacağı belirtiliyordu. Fiyat farkı ondandır.
Boyutu diğer kitaplarla aynı gözüküyor. Belki yanlış yazmışlardır. Alanlar kitapları karşılaştıran fotoğraf atarsa iyi olur.
Kitapyurdu’nun verdiği ölçüler de kitap boyutunun aynı olduğunu gösteriyor.