Bu saaten sonra iptal edileceğini sanmıyorum. O kadarı basmışlar kalan tek tük kitabı mı basamayacaklar.
Bir tek bu serinin tamamlanacağına hepimizin güveni tam bence.
Ithaki olsa bu ekonomik şartlarda tamamlanmaz derdim ama Deli Dolu yapmaz böyle bir şey. Yapacak olsa Gerçek kitabından sonra yapardı. Fiyatlar o zaman delirmeye başladı. Benim de güvenim tam Deli Dolu’ya. Tüm kitapları da aldım.
Delidolu yapmaz zaten mecbur kalır diye söyledim. Elbette delidolu yayınevine benim de güvenim tam.
Geldi. Kaldı 5
Başlığa Delidolu ismi eklenebilir mi lütfen?
Tudem indirimi ile acaba ilk 5-6 kitabı alıp seriye giriş yapsam mı diye düşünüyorum ama kitapların fazlalığı ve her geçen gün çığ gibi artan fiyatlarla seriyi nasıl devam ettiririm diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Bu başlıkta yazılan övgülerden sonra ben de düştüm batağa geçtim siparişi. Yayınevine de sempatim oluştu. Bu kadar uzun bir seriyi yeterli sürede son 5 kitaba kadar basmışlar.
Hocam ilk 5 kitap değil de ilk paylaşımda okuma sırası var serinin. 41 kitap 5 veya 6 alt seriye ayrılmış durumda. Bunların içinden bir seriyi de alıp okuyabilirsiniz. Bazı alr seriler tamamlandı zaten. Devam etme durumunuz olmazsa hiç yoktan tam bir alt seri okumuş olursunuz ama bir kere bulaşınca bence böbreğinizi satma pahasına tamamlarsınız seriyi
.
Şu an Asayiş Berkemal’i okuyorum. O kadar keyif alıyorum ki anlatamam. Ekonomi-botlar hakkındaki paragrafı çıkartıp evimin duvarına assam abartmış mı olurum.
Ben seriye 2 sene önce başlamıştım diye hatırlıyorum. O sırada satın aldığım kitaplara göre bu serinin fiyatları da çok uygun gelmişti, tanesi 10-20 liralarda falan almıştım çoğunu.
Dün 3 tanesine %50 indirimde toplam 200 den fazla verdim
. Mağazada bakarken ilk kitapların da epey zamlandığını gördüm. O nedenle şu an birilerine direk tüm seriyi al tavsiyesi vermek zor ancak okurlarca muhakkak birkaç kitabı alınıp denenmeli diye düşünüyorum.
Diğer bir taraftan da enflasyon ülkesinde yaşamanın sonucu olarak liste fiyatları da sürekli zam yediğinden ne alsak yarına göre kardayız durumu oluşmakta maalesef. Yani çıkıp çat diye 40 kitabı almak da mantıklı ama imkan durumu tabi
.
Sitesinden ilk defa alışveriş yaptım. Kargoyu hangi şirketle gönderiyorlar bulamadım. Kidega gibi bekletiyor mu acaba :d
Ben dün alışveriş yaptım. Bugün MNG kargo ile elime ulaştı. Fakat şöyle bir durum var. Ben İzmir’de yaşıyorum. Siparişi İzmir mağazaya yöneltmişler. Kargoyu onlar yaptı. Yaşadığınız ilde mağazası yoksa merkezden gönderilir sanırım. Çok bekleteceklerini sanmıyorum. En geç cuma elinize ulaşmış olur.
Bende dün İzmir mağazadan alışveriş yaparken çalışan arkadaş kargocuya koli veriyordu
Dükkandan kordona yürürken mng kargo şubesi var herhalde o yüzden mng ile çalışıyorlar orada
.
@Snitch Benim gördüğüm çalışan her gün mağazadan kargo çıkarıyordu ama elindeki kitaplar düzenli olarak bitiyor ve o da ana depolarından kitap istiyordu. Bekleme süresi olursa elinde anlık olmayan kitap durumuna göre oluşur tahminimce ancak.
Benim pakete denk gelmişsin muhtemelen
Yakın olsam gidip ben de mağazadan almak isterdim ama hem evim hem işyerim Balçova’da.
Teşekkürler. Sitelerindeki siparişlerim kısmında mağazaya ulaştı yazıyor. İstanbul’daki mağazaya ulaştığını varsayıyorum ama kargo ile ilgili bir bildirim gelmedi. MNG ile çalışıyorlarsa gidip ben alayım. Bizim bölgede en sıkıntılı kargo şirketi. Haftalarca evrak bekletiyorlar, koliyi hayatta getirmezler :d
Şöyle, ben dün alışveriş yaptım. Bugün sabah baktığımda sipariş durumu hâlâ “mağazaya gönderildi” olarak gözüküyordu. Hatta şu an baktığımda yine o şekilde gözüküyor sitede. Ama dediğim gibi kargom bugün öğlen elime geçti. Anlaşmaları bölgeden bölgeye değişiyor mu yoksa genel anlamda MNG ile mi çalışıyorlar bilemiyorum.
O zaman kargoda da olabilir. En iyisi firmayı arayıp bilgi almak. Yoksa bizim sipariş MNG’de tutsak kalır. :d
Şu an full set satılıyor mu? Tek tek mi toplamak lazım ?