Tess Gerritsen Kitapları (Doğan Kitap)

Satışa hızlı çıktılar

5 Beğeni

Harika haber (20 :+1:t2:)

@fortknoxt bir şey soracağım, bu kitaplar daha önce Martı Yayınevi tarafından basılmış mıydı, basıldıysa isimlerini biliyor musunuz acaba?

1 Beğeni

Daha önce aynı isimler ile basılmıştı.

Gece Yarısından Sonra Karanlığın Ayak İzleri

1 Beğeni

Hm bu iki kitabı almamışım. İyi ki almamışım :slight_smile:

1 Beğeni

İlginç bir durum var: Gece Yarısından Sonra adlı kitap Martı’dan 336 sayfa, Doğan Kitaptan ise 272 sayfa olarak çıkmış.

Karanlığın Ayak İzleri kitabı da Martı’dan 320, Doğan’dan 256 sayfa olarak çıkmış.

Martı ve Doğan’ın kitap boyutları aynı. Acaba yazı fontundan mı kaynaklanan bir durum var, yoksa Doğan, kitap metnini mi kısalttı?

Kitapyurdu iç sayfalara bakınca ilk sayfalar bu şekilde, muhtemelen dediğiniz gibi yazı büyüklüğünden kaynaklı.

Martı

Doğan

2 Beğeni

Evet öyle görünüyor Alper bey. Metni kısaltacaklarını ben de sanmıyorum.

2 Beğeni

resim

1 Beğeni

Tess Gerritsen romanlarının ikişer gelmesi güzel. Ancak keşke Rizzoli Isles serisini bitirseler, bildiğim kadarıyla eksik 2 kitap var.

Kapaklar ve fiyat geldi.

1 Beğeni

Fiyatlar çok yüksek. Bu fiyatlar karşısında, Martı baskılarına yönelmeyi aklımdan geçirmedim değil.

1 Beğeni

Doğan Kitap oldum olası kitapları pahalıya satıyor. Önceden de böyleydi.

1 Beğeni
2 Beğeni

3 Beğeni

Yeni kitaplar için bandrol alındı. Bu iki kitap daha önce Martı Yayınları tarafından yayımlanmıştı.

Masumiyet İçin Savaş bağımsız.

Gölgesizlerin Tutkulu Dansı ise Karanlığın Ayak İzleri’nin devamı. Seri Tavistock Ailesi olarak geçiyor.

1 Beğeni

Rizzoli & Isles serisinin kalan iki kitabı yine yok. Üzücü :frowning:

1 Beğeni

Çıkarma hızlarına bakıırsa yakında ikisi birden gelebilir.

1 Beğeni

1

2 Beğeni

Doğan Kitap, son zamanlarda Tess Gerritsen kapaklarını çok sıradan seçiyor. İlk bastığı kitap kapakları daha güzel, daha özenliydi.

1 Beğeni
3 Beğeni