Doğan Kitap baskısında gördüğüm kadarıyla noktalama işaretlerinde hatalar var. Yörünge de yeni çıkmış. Martı baskısını okumuş muydunuz? Ona göre halihazırda Martı baskıları tükenmeden satın alacağım.
Ben hiç bir kitabını okumadım, o nedenle maalesef bir bilgim yok. O ekran görüntülerini Kitapyurdu sitesinden almıştım.
Anladım teşekkür ederim yine de. 
İsimsiz Ceset olarak Doğan kitap bunu basmıştı.

Nihayet uzun bir aradan sonra Tess Gerritsen. Ve nihayet Rizzoli&Isles.
Yalnız bu kitabın Martı baskısı 480 sayfa görünüyor. Doğan baskısı ise 328 sayfa. Boyutlar aynı. Acaba yazı karakterini mi küçülttüler ![]()
Ben bilmem @Everfever bilir. ![]()
Doğru ya @Everfever Doğan’a geçmişti
. Görürse mutlaka cevaplayacaktır o zaman.
Fiyatlar kontrolden çıkmasın diye genel olarak puntolarımızı makul bir ölçüde küçülttük, sayfa mizanpajını da geniş kullanıyoruz. Aynı çeviriyle görebildiğiniz gibi ciddi farklar olabiliyor. Böylece de etiket fiyatını 160 TL civarından 125 TL’ye indirebiliyoruz.
Evet, tahmin etmiştim puntonun küçültüldüğünü. Fiyat açısından mantıklı olmuş bence. Teşekkür ederim.
Yeni (Eski Martı Yayınlarından çıkan kitap)
Yeni (Eski Martı Yayınlarından çıkan kitap)
Merhaba, Dinle Beni’yi listeye eklemeyi unutmuşsunuz.
Teşekkürler. Listeye ekledim.
TESS GERRITSEN’DAN YEPYENİ BİR SERİ
Martini Kulübü serisinin ilk romanı Casuslar Sahili
Maggie Bird, sahil kasabası Purity’de yaşayan emekli bir casustur. Çiftliğinde sakin bir hayat sürer ve geçmişinden hiç bahsetmez. Ancak bir gün kimliği belirsiz bir ceset kapısına bırakıldığında, Maggie bunun geçmişiyle bağlantılı bir mesaj olduğunu anlar. Uzun zaman önce parçası olduğu başarısız bir operasyon hem casusluk kariyerini bitirmiş hem de acı bir kayba mal olmuştur. Maggie hayatta kalmak için peşine düşenleri bulmak zorundadır. Aynı kasabada yaşayan üç eski casus arkadaşının (kim olduklarını ve neler karıştırdıklarını soran olursa Martini Kulübü) yardımıyla, Bangkok’tan İstanbul’a, Londra’dan Malta’ya uzanan gizli görev yerlerine yeniden uğrayıp geçmişin hayaletleriyle yüzleşecektir.