Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Malfoy Ailesi'ni Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz? — Fantastik Canavarlar – Fantastik Canavarlar
Malfoy Ailesi’ni ne kadar yakından tanıyorsunuz? Harry Potter dünyasının dikkat çeken ailelerinden birisi olan Malfoylar hakkında neler bildiğinizi test etmeye hazır olun! Malfor Ailesi, saf-kana bağlılıklarıyla, karanlık sihre olan ilgileriyle ve şeytani atalarıyla dolu zengin tarihçeleriyle bilinen, en eski büyücü ailelerinden birisi. Üyelerinin her zaman Slyherin binasına seçildiğini söylememize gerek bile yok sanıyoruz. Öyleyse Malfoylar… (DEVAMI…)
15 üzerinden 13 doğru!
Yüzde Yüz Saf-Kan Bir Malfoy
Sapsarı saçların ile göz alıyorsun. Sonuçlara göre Malfoy Ailesi’nin doğuştan bir ferdi olduğun çok açık. Seni tebrik ediyoruz. Draco Malfoy’dan bile daha Malfoy’sun!
Yani bir Malfoy olmak için can attığımı söyleyemem. 13 doğru yapmamın sebebi Harry Potter serisini çok sevmiş olmamdır.
15/15 yaptım tabii ki
Tebrikler
14/15
Sapsarı saçların ile göz alıyorsun. Sonuçlara göre Malfoy Ailesi’nin doğuştan bir ferdi olduğun çok açık.
Mirastan pay alacaksam hemen bugün saçımı platin sarısına boyatırım, hiç sorun değil.
15 üzerinden 12 doğru!
Sapsarı saçların ile göz alıyorsun. Sonuçlara göre Malfoy Ailesi’nin doğuştan bir ferdi olduğun çok açık. Seni tebrik ediyoruz. Draco Malfoy’dan bile daha Malfoy’sun!
aslında sadece çok kitap okuyorum
Malfoy Ailesi Testi15 üzerinden 12 doğru!
nee ben bunu istememiştim
8 çıktı. Hiç sevmiyordum zaten bunları. İyi ki de bilemedim çok.
15 üzerinden 11 doğru!
Malfoy Ailesi Testi15 üzerinden 15 doğru!
Benden başka ne beklenirdi ki