Asa büyücüyü seçer Grandelf Potter!
Diyecek söz yok artık.
Geçen gün Hobbit 1 ve 2 filmleri izledim. Özellikle orclara dikkat ettim adamlar nasıl tasarlamış diye. Diziden önce yapılmış olsa da Orclar bence daha iyi tasarlanmış diziye nazaran. Yüzüklerin efendisi fimlerinde iyi tasarlanmıştı. Diziyi yaparken adamlar hiç izlememiş mi acaba.
Şahsen olumsuz yorumlar nedeniyle ilk iki sezonu daha yeni izledim ve beklentim epey düştüğünden beni sizin kadar olumsuz etkilemedi. yorumların bir kısmına katılmakla birlikte 2000li yılların başında sosyal medya olsaydı buradaki bazı arkadaşların mevcut üçlemeyi de yerin dibine sokacaklarına adım gibi eminim. Diversity adı altında yapılan saçmalıklar elbette var ama ben yüzüklerin dökülme hikayesinin gayet iyi anlatıldığını düşünüyorum. memnun kaldığım bölümler oldu beğenmediğim bölümler oldu ama genel olarak da forumdaki kadar negatif bakmıyorum diziye. yeni sezonu eş zamanlı izleyeceğim. toplamak gerekirse; Üçleme kitapların yanında ne kadar sönük kaldıysa bu dizide üçlemenin yanında öyle sönük kalmış ama forumdaki kadar da kötü değil bence bu dünyayı seven, bağımlılar hariç, insanların keyif alacağı bir çalışma olmuş… sevgiler…
Bence 3leme kitapların harika birer uyarlaması. Gerçi Peter Jacksona zamanında ölüm tehditleri bile gelmiş ilk filmden sonra. ![]()
tam olarak bunu diyordum işte ne kada rmükemmel olursa olsun beğenilmezdi şu anda çekilmiş olsa =)
İşkence başlıyor
20 harfffff
Halbuki forumun en sevilen dizisidir ![]()
Mordor sahneleri çok iyi, beklediğimden bile ama yine bolca saçmalık var. Ork Galadriel ![]()
Görsel olarak Sauron tarafını ve güzel savaş varsa yeter bana. ![]()
Btw Sauron oynayan kişi çok iyi kast ve tipi cuk olmuş ![]()
Bütçeleri artmış. Görsellik iyileşmiş gibi ama yine içi dolu olmayan bir iş. İyi oyuncular da var ancak senaryoda iş yok.
Adamlar tüm parayı görsel efeklere harcıyorlar. Ama @W4YNE dediği gibi içi boş bir şey yapıyorlar. Hikayeye bağlılık yok, senaryo kötü, mantık hataları var.
Ulan biz Galadriel’i ulu güçlü bir elf olarak hayal ederdik. Meğersem gençliği ne kadar hızlı geçmiş
Her şeyi yapmış yani. Mordor sınır barlarına takılıyor deseler inanacağız.Nede olsa orc kankaları var.
Öyle zaten ama Sauron’u izlerken çok zevk alıyorum ben onun için izlerim her türlü ![]()
Bende Galadriel için bakıyorum ama bıraksam da olur ![]()
Bu dizinin hiçbir çekiciliği yok bana göre. Tanıdıklarımdan sadece iki kişinin beğendiğini gördüm, teki bayağı orta dünyayı seven birisiydi, ötekinin durumunu tam bilmiyorum.
Kemal Sunalın bir filmi vardı hatırlayamadım ismini miras yada ikramiye kazanıyorduda tuvalet yaptırıyordu.Dizinin yaptığı işte tam olarak bu.İlk sezonu Biden döneminin Woke ve SJW nin peak olduğu döneme geldi politik ajanda uğruna çarçur ettiler.SMİLF ablamızın ve çocuğunun arkı için yaptıkları set,figuran ve oyuncuya verdikleri paraya ne oldu ? Nereye bağlandı zorlama şekilde bağladılar.Abla nerde yok.Elendil ve İsuldur köy kurtarıyor aman aman.Bu sezonda bir şey olmaz umudum Warner Bross tarafında en azından 7 lik iş yaparlar.
Korkusuz Korkak, müthiş filmdir.
Yok artık bunun üçüncü sezonu da mı var? ![]()
Muhtemelen onaylanancak bir 4. sezonda kapıda.
Resmi onayı olmasa da geliştirme sürecinde.
Bazı fanlar Tolkien vakfı neden dizinin iptal edilmesi için aksiyon almıyor diye tweetler atmış, Tolkien’in kitaplarının telifi yani Hobbit ve LOTR üçlemesinin telifleri 2044’te kalacak torunların ana gelir kaynağı kitaplar, Christopher Tolkien’in derlediği kitapları hardcore fanlar alıyor sıradan okuyucular Hobbit ve LOTR üçlemesini alıp geçiyor.
Amazonun yaptığı anlaşma ile ilgili şöyle bir şey izledim. Eğer dizi iptal edilirse her bölüm başına 20M dolar tazminat vermeleri gerekiyormuş Vakıf’a. Bundan dolayı sonuna kadar götürecekler.