Asa büyücüyü seçer Grandelf Potter!
Diyecek söz yok artık.
Geçen gün Hobbit 1 ve 2 filmleri izledim. Özellikle orclara dikkat ettim adamlar nasıl tasarlamış diye. Diziden önce yapılmış olsa da Orclar bence daha iyi tasarlanmış diziye nazaran. Yüzüklerin efendisi fimlerinde iyi tasarlanmıştı. Diziyi yaparken adamlar hiç izlememiş mi acaba.
Şahsen olumsuz yorumlar nedeniyle ilk iki sezonu daha yeni izledim ve beklentim epey düştüğünden beni sizin kadar olumsuz etkilemedi. yorumların bir kısmına katılmakla birlikte 2000li yılların başında sosyal medya olsaydı buradaki bazı arkadaşların mevcut üçlemeyi de yerin dibine sokacaklarına adım gibi eminim. Diversity adı altında yapılan saçmalıklar elbette var ama ben yüzüklerin dökülme hikayesinin gayet iyi anlatıldığını düşünüyorum. memnun kaldığım bölümler oldu beğenmediğim bölümler oldu ama genel olarak da forumdaki kadar negatif bakmıyorum diziye. yeni sezonu eş zamanlı izleyeceğim. toplamak gerekirse; Üçleme kitapların yanında ne kadar sönük kaldıysa bu dizide üçlemenin yanında öyle sönük kalmış ama forumdaki kadar da kötü değil bence bu dünyayı seven, bağımlılar hariç, insanların keyif alacağı bir çalışma olmuş… sevgiler…
Bence 3leme kitapların harika birer uyarlaması. Gerçi Peter Jacksona zamanında ölüm tehditleri bile gelmiş ilk filmden sonra. ![]()
tam olarak bunu diyordum işte ne kada rmükemmel olursa olsun beğenilmezdi şu anda çekilmiş olsa =)