Birinci resimdeki gibi olmalı. Bence sauron’u fark edemeyebiliriz ilk başlarda.
Şu SJW kaygısını atmak lazım artık bir kenara. Asıl mesele orada değil zaten. Ben çok umutsuz değilim. O resimdekinin de Sauron olduğunu düşünmüyorum.
Cidden öyle duruyor ![]()
Tüyler diken diken oldu.
Son zamanlarda diziye karşı olan bakışım iyi yönde olmaya başladı. İlk görüntüler sinirlerimi tavana çıkartmıştı. Önemli karakterleri doğru bir şekilde yansıtırlarsa diziyi severek izleyeceğimi düşünüyorum. Kendi uydurduklarını da görmezden geleceğim gibi
Bu klibi de çok beğendim, diziye kadar yeni görüntüler gelmeye devam eder umarım.
Fazla da gelmesin. Yeni görüntü görmek güzel ama heyecanını kaçırıyor biraz. İlk kez görmek her zaman daha etkileyici olur. Misal ben beklediğim oyun/film vs neyse artık ilk tanıtımı izler bırakırım. ![]()
Benim beklentim gelmesi yönünde ama dediğin gibi gelmeyebilir. Zaten bir ay kaldı şurada. Kısa görüntüler yüzünden heyecan yapıyorum
Durumlar kişiye göre değişiyor demek ki ![]()
Zaman çarkını gördükten sonra lotr da onun az daha iyisi olur diye düşündüğümden her şeyi izledim fakat ilk başlarda çok kötüydü gerçekten. Şimdi yavaştan toparladı. Ben sonuna kadar izlerim bunu. Umarım zaman çarkını da adam ederler.
Zaman Çarkı’nı birkaç bölüm izleyip bıraktım. Kitapları okumadığım için gereksiz geldi birden. Diziyi de beğenmeyen çok oldu… Umarım düzeltirler. Ve lotr daha iyi olur diye umut ediyorum ![]()
Dizide ilk iki bölüm 2 Eylül Cuma sabah 4’te diğer bölümler de her cuma sabah 7’de verilecekmiş.
Çok kaba kaçacak ama OHA. Beklentimden de kötü gözüküyor ve beklentim Zaman Çarkı dizisi 2’ydi. Zaman Çarkı dizisi tanıtımlarında bile modern pop şarkısı kullanılmamıştı. İyi olarak söyleyebileceğim tek bir nokta yok şu fragmanda. Bütün iki buçuk dakikayı gülerek geçirdim.
İki gün önce House of the Dragon çıktı arkadaşlar. Bir HOTD var birde bu dizi. O kadar büyük bir kalite farkı var ki. İşte böyle kötü yapımları yerin dibine sokacağız ki HOTD gibi gözümüzü, gönlümüzü şenlendiren, bizi başka dünyalara alıp götüren yapımlara ulaşabilelim. Dünyanın en pahalı dizisi ucuz bir pop şarkısıyla resmi tanıtım yapıyor ve yaptığı yapım da fantastik camianın objektif olarak en popüler eseri.
Bu arada Galadriel’in ana karakter yapılması o kadar itici duruyor ki. HOTD (bu karşılaştırmalar kaçınılmaz) nasıl tek bir karakteri merkezine almayıp bize karakter olarak hem çeşitli hem de derinlikli kişiler sunuyor. Bu yapı o evrenin daha büyük hissettirmesine yarıyor. Burada ise dizi başlamadı ve ben daha şimdiden Galadriel görmekten kusmaya yakınım. Yüzüklerin Efendisi : Güçlü Galadriel.
Fragman ayrı konu tabi ama ilk bölümü yayınlanmış dizi ile daha gelmemiş diziyi niye gömüyorsunuz? Gelsin bakalım görelim. HoD da ilk bölüm olarak iyi idi ama o kadar. Çok mükemmel, uçan kaçan bir dizi değil ilk bölüm itibariyle. Dizi gelsin ki ilk 2 bölümü birlikte yayınlayacaklar o zaman karar veririz.
Kaçıncı fragman oldu bu sayan var mı? ![]()
Çünkü dizi bu fragmandan bile kötü olacak. Buzdağının görünen kısmı böyleyse görünmeyen kısmında neler olduğunu düşünemiyorum. Bütün Tolkien hayranlarına sabırlar diliyorum.
Dizinin son fragmanının reklamını pop müzikle yapıyorlar, siz daha dizi çıkmadı niye eleştiriyorsunuz diyorsunuz. Kör göze parmak.