Tom King Yeni Bir Batman Serisi Yazıyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Tom King Yeni Bir Batman Serisi Yazıyor – Kayıp Rıhtım

image

Batman çizgi romanlarındaki baş senaristlik görevine erkenden son verilen Tom King, “Batman and Catwoman” adlı yeni bir mini-seri yazıyor. (DEVAMI…)

1 Beğeni

Ben orada Clay Mann’ imi gördüm çizer olarak ? :scream:
O adam efsanedir yahu, çizimler muazzam olacak o zaman. Merakla ve heyecanla bekliyorum diyicem de buraya Allah bilir kaç yıl sonra gelir. Daha Rebirth Başlangıç yeni geldi. Doomsday Clock zaten hak getire. Ölmeden görebileceğimi sanmıyorum.

1 Beğeni

Tom King’in 100 sayılık hikayesi burada mı bitecek yoksa artık parçalandığı için farklı olacak bilmiyorum. Çünkü yurt dışına göre kendi fikri değilmiş. Tamam Tom King’in Batman’i bazılarını şaşırtmış olabilir. Düğün sayısı delirtmiş olabilir. Ama yazarın yazacağı hikayeyi tamamlamasına izin vermek gerekirdi.
Şahsen Batman-Catwoman ilişkisinin hayranı hiç olamadım. Ama güzel bir seri olmasını isterim tabi. Clay Mann zaten Tom King ile harika işler çıkarıyor o yüzden çizim konusunda da sıkıntı yok.
Benim asıl takıldığım bu seri ve Batman serisi nasıl olacak? Çünkü Brian Michael Bendis’in seriyi devralacağını söylentileri de dolaşıyor. Birkaç aya belli olacak.