Tamamlandı, herkese teşekkürler.
Bir sorum olacak, kaydedilme sayısını uygulamadan görebiliyor muyuz?
Ben de linkimi kaldırıyorum 25’i geçeli çok olmuş, kaydeden herkese teşekkür ederim. Yeni paylaşanlarınkini de kaydettim, eksiği kalan olursa söylesin.
Gözüküyor ama benim 7de kaldı.Daha fazla kaydedilme olduğuna eminim. Sistem mi dondu anlamadım.
Herkese çok teşekkür ederim. Ben 25 kaydedilmeye ulaştığım için linki kaldırıyorum. Aşağıda link ekleyen arkadaşları kaydetmeye devam edeceğim.
Sjack, Sizin İçin Seçtiklerim, Fantastik, DEO, koleksiyon-1, istediklerim, kitap (donna tart), kayıprıhtım, kitap (bebek evi, yetim x), foundyou, SL, kitaplar (gilles), Ravendan seçmeler, süper indirim günleri koleksiyonum, bkk ve fantastik, ozgurce, 11.11 kitapları, lili.
Şuraya bir işaret daha bırakayım Atladığım varsa belirtin. Alta gelenleri akşam eklerim.
Yukarıdakilerin hepsini kaydettim. Benden sonra atanları da kaydedeceğim. Şimdiden teşekkürler.
Bu arada yeni bir hesap açıp koleksiyon oluşturmanızı tavsiye ederim. Böylece cüzdanı daha önce aktifleştirdiyseniz bu yeni hesapla cüzdan kampanyasını da tekrar kullanabilirsiniz.
Benimki de 40 kaydedilmeye ulaştı. Herkese teşekkürler.
Şimdi güncelleme yaptım. Kaydedilme sayım bir anda 8 den 19 a çıktı. Saat başı güncelleme yapıyor sanırım program.
Aynen öyle. Benim de 8 den 20’ye çıkmış.
Başka bir telefondan hesap açın, aynı telefondan birden fazla hesapla koleksiyon oluşturanlar kampanyaya katılamıyor.
Başka bir hesabımda koleksiyonum var ama daha önce oluşturmuştum ve o linkle kampanyaya katılmadım. Yani hiç kaydedilmesi yok. Yine de sorun olur mu sizce?
Bu da benden, paylaşan herkesi kaydediyorum an itibariyle başlayarak:
Edit: 25 kişiyi geçti. Herkese teşekkürler.
Henüz kampanyayı inceleyip çözemedim ama bu da benim koleksiyonum hüsnü
Benim linkim de bu:
Diğer atan arkadaşların koleksiyonlarını da kaydettim.
Edit: Koleksiyonumu kaydedenlere çok teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince hepinizinkini kaydetmeye çalıştım.