Trendyolda oluşturulan koleksiyonları 25 kişi beğenince 25 TL’lik altlimitsiz kupon veriyorlarmış. Özellikle şu sıralar trendyolda güzel indirimler varken forum ahalisi olarak birbirimizin koleksiyonlarını kaydederek indirimden yararlanabileceğini düşündüm. @CenT de istemişti. Ben de açayım dedim.
NOT: Ana hesaplarınızdan kaydedin lütfen koleksiyonları. Yan / 2. Hesaplardan kaydedilmelere Trendyol kupon vermiyor!
Birden fazla link paylaşanın mesajı silinecek.
Bunu atlatmak adına açılan ikinci hesaplar da tespit edilip linki silinecek ve o hesap uzaklaştırılacak.
Kurallara uyalım! Yan hesaptan beğenme ya da 2. bir link paylaşımı olmasın. Forumda başka hesap açıp yan hesabınızın linkini de paylaşmayın lütfen.
9 Beğeni
SJack
Kasım 11, 2020, 1:35ös
2
Güzel bir ekip çalışması olabilir. Benim link 25’i geçtiği için kaldırdım.
27 Beğeni
CenT
(Cengizhan)
Kasım 11, 2020, 1:40ös
3
Kaydetmeyen 2 kişiyi buraya davet ediyorum
25 i geçtiği için kaldırdım.
@SJack ve @DEO kaydettim sizi.
25 Beğeni
DEO
Kasım 11, 2020, 1:41ös
4
Karşılıklı kaydedebiliriz
Yeterli kaydetmeye ulaştığım için linki sildim.
Herkese çok teşekküt ederim.
Üçünüzü de kaydettim.
Geleni kaydediyorum editlemiyim artık
25 Beğeni
Üst edit: Teşekkürler arkadaşlar hepinize. Yeterli kayıt sayısına ulaştı koleksiyonum. Linki siliyorum, vakit kaybetmenize gerek yok.
@SJack @CenT @DEO @Herhangibiri @Leingrad @murgul @boiledegg @zafer511 @Erdal_01 @foundyou @Fizban @Meursault @Raven @benguwithb @JrThoth @Tamarix @Ozgur @Liliopsida @Onuryigit @Jakarta @Cesur53 @Gnl55 @W4YNE @birkitapbirmona @BiblofilYouTube kaydettim. Bundan sonra kaydettiklerimi bu mesaja etiketleyemeyeceğim. 25 kişi sınırı var çünkü. Ama kaydettiklerimi beğeniyorum.
26 Beğeni
Sıradan ekledim. Alttakileri de ekleyeceğim akşama doğru.
Edit : 25’i geçti. Teşekkürler…
27 Beğeni
murgul
(Feanor)
Kasım 11, 2020, 1:48ös
8
29 Beğeni
SJack
Kasım 11, 2020, 1:50ös
9
Kaldı 19 kişi. Çıkar mı dersiniz arkadaşlar?
3 Beğeni
19 kişiyi geçeriz bence hocam. Akşama kadar çok kişi katılır.
1 Beğeni
DEO
Kasım 11, 2020, 1:51ös
12
19 bence biraz kötümser hocam. Akşama 30’lara kadar rahat çıkar.
2 Beğeni
CenT
(Cengizhan)
Kasım 11, 2020, 1:54ös
13
Kaydedenler beğense yeterli olur. Bu arada kaydedilme sayısı bir süre sonra gözüküyor. Arkadaşımın dün 9 iken bugün 16 ya fırladı birden.
2 Beğeni
Bence de kaydettiklerimizi beğenelim. Zaten linklere tıklama sayısı da görünüyor.
3 Beğeni
Linki siliyorum, teşekkürler herkese. Sıradan kaydettim ben de.
26 Beğeni
zafer511
(Zafer)
Kasım 11, 2020, 1:57ös
16
https://ty.gl/wanx7ng2c
Sıradan kaydediyorum. Kaydettiklerimin mesajını beğenerek ineyim.
26 Beğeni
Sjack, Sizin İçin Seçtiklerim, Fantastik, DEO, koleksiyon-1, istediklerim, kitap (donna tart), kayıprıhtım.
Benim listede olanlar. Atladığım varsa belirtin ekliyim.
4 Beğeni
Güzel olmuş bu başlık. Hepsini kaydettim bende.
Edit : yeterli kayıt olduğundan linki sildim. Teşekkürler.
24 Beğeni
Herkesinkini şimdi kaydetmeye başlıyorum yukarıdaki de benim koleksiyonum
Edit: Yeterli kayıt sayısına ulaştığımdan uğraştırmamak adına linki sildim. Herkese çok teşekkür ederim alttaki kaydetmediğim arkadaşları da kaydetmeye şimdi başlıyorum.
26 Beğeni
Fizban
Kasım 11, 2020, 2:17ös
20
Hepsini kaydettim ben de. Yeterice kaydedilmiş, linki sildim vakit kaybı olmasın.
24 Beğeni
Meursault
(Meursault )
Kasım 11, 2020, 2:20ös
21
https://ty.gl/w2cgu1r
Bu da benim koleksiyon.
25 Beğeni