@Ozgur @alladiyeku ikiniz de sormuşsunuz ikinize de cevap vermeyim. Olay şu arkadaşlar daha önce -ben de dahil olmak üzere- herkes iki hesaptan paylaşım yapmıştı ki daha fazla kupon tanımlamasın daha fazla kitap alabilelim.
Günler sonra kupon tanımlanma zamanı gelince ne yazık ki çoğu kişi bırakın iki hesaptan iki ayrı kupon almayı tek bir tane dahi alamamıştı. Trendyol ek hesaptan kaydedilme olunca kupon vermiyormuş. Bu yüzden sonrasında 2 farklı hesaptan paylaşma olmasın kimsenin hakkına girilmesin diye bir karar alınmıştı başlıkta.
Aynı telefondan girince vermiyor evet onu biliyorum. (Ip kayıtlarına da bakıyorlar) Diger hesabın kendi hesabın olmaması gerek. Aynı telefonda açılmış iki hesap varsa (belirli bir süre içinde) vermiyor ki bu mantıklı zaten. Yoksa 10 tane hesap acar her birinden kupon kasarsın. Kendi hesabını değil de arkadaşının hesabını falan paylasabilirsin ama onda sorun yok. Ben farklı bir arkadaşınızınkini paylaşabilirsiniz diyorum yani. Kendi ikinci hesabınıza gelmez. O kesin. Hatta iki hesabı da banlayabilir.
Sıkıntı yaşanan kampanyada insanlar arkadaşımın, kardeşimin, annemin vs. diye paylaşmıştı. O hesapların hiç biri kupon alamadı. Alamamaları ya da banlanmaları sorun değil ama o hesaplar ile kaydedilen başka forum üyeleride 25 kaydetme altına düştükleri için kupon alamadılar.
Ona bir sey diyemem ama yani mesela kupon almaya çalışanların aynı IP den olması. Kendisi de alamayacak niye iki hesaptan link atiyor ki?
Trendyol bu kampanyayı ilk yaptığında ip kontrolü yapmadı muhtemelen. Özellikle İnstagram üzerinden ve bazı kampanya vs paylaşan forumlardan çok katılım oldu. Bazıları 2-3 kupon alınca ya da pasif hesaplar kullanılınca sonraki kampanyalarda kontrolü sıkılaştırdılar. Bu seferde tek linkle katılanlara bile kaydeden hesaplarda sıkıntı olduğu için kupon vermediler.
Biz o kampanyadan sonra burada sadece tek link paylaşımı olsun diye karar almıştık o zamandan beri sıkıntı gözükmüyor.
https://ty.gl/hgrw7rjiw Kaydettikçe beğeniyorum karıştırmayayım diye.
Bu linki de kaydedebilirseniz çok sevinirim
ben de şimdi yukarıya doğru çıkıp kaydedicem, kaydettiklerimi beğenirim ![]()
Hala devam ediyorsa ben de oluşturdum.
25 tl trendyol cüzdanım hesabına mı tanımlanacak?
Hayır, kupon olarak tanımlanacak.(20202020)
Koşullarda trendyol cüzdanım hesabı açın diyordu da o yüzden merak ettim.
Kupon olarak tanımlıyor ama cüzdan açmanızı da istiyor. Ödeme yaparken “cüzdana yükleyerek öde” gibi bir seçenek var.
Kuponu kullanabilmeniz için kalan tutarı cüzdana yükleyip ödeme yapmanız gerekiyor. Direk karttan ödeme yaparsanız kuponu göremiyorsunuz.
Kupon tanımlanmış ama ne alsam bilemedim. Fiyat / performans kitap tavsiyelerine açığım.
Şahsi düşüncem; İthaki’nin altın fiyatına satılan kitaplarından birini seçebilirsiniz, ben hep öyle yapıyorum. Diğer türlü İthaki kitaplarını %50 indirim bile kurtarmıyor malum. 
Kupon kodum tanımlanmış, herkese bir kez daha teşekkürler.
Önümüzdeki ay görüşmek üzere. 
Körelmiş Hançer 25e geliyor. Satın alma listemde var ama keşke Kadim Kanunlar güzel bir fiyata olsaydı. Şu zamanda her kitabı zaten alamıyoruz. Önceliklerimle fırsatlar arasında kaldım.
Ben de Körelten Hançer’i almayı düşünüyorum.