Sipariş verirken cüzdanımda yeterli bakiye olmasına rağmen “ödeme alınamadı” uyarısı aldım. Canlı yardım ile görüştüğümde sitede cüzdan ile ödemede genel bir sorun olduğunu ve üzerinde çalışıldığını öğrendim. Eğer ödeme yapamazsanız bilginiz olsun, genel bir sıkıntı varmış.
Benimki de yüklenmiş yanlız Trendyolun indirim oranları rezalet. Çoğu kitap heryerde en az %35 indirimdeyken trendyolda %15 %20 indirmişler. Kuponu kullanmanın hiçbir manası kalmıyor. Kudüs’ün Tarihini alıyım dedim ama Pegasus’un N11 mağazasında %40 indirimle 60TL Trendyol mağazasında %25 indirimli 75TL. Kuponun 15TL’si kafadan boşa gidiyor
Görebildiğim güzel sadece birkaç kitapta indirim vardı. Örneğin kendi mağazasında Alfa’nın bez ciltli İlahi Komedyası 39TL’ye geliyor. İdefix mağazsında Efsaneler & Mitler ve Semboller & İşretler kitapları 50TL’ye iniyor. Kargosu da yok.
Trendyol için daha önce de yazmıştım sanırım ama hangi konuydu hatırlayamadım, neyse. Ben daha önce öylesine kitaplara bakayım diye girmiştim. Baktığım kitap galiba Karaçınar dizisine ait Siyahlı Kadının Parfümüydü. Kitap etiket fiyatının üstünde satılıyordu. Kimi satıcıda 45 kiminde 50 liraydı ve kimi yine kargoyu ücretsiz yapmış, kimisi onu da yapmamış. Böyle bir tuhaflık görmüştüm. Kitabevine gidip gezerek kitabı almak daha iyi
Bu sıralar ben de bunu bekliyorum. Hatta eski kampanyaların arasındaki sürelere şöyle bir baktım, ortalama ayda 1 yapılmış. ilk kez bu kadar uzun süre geçti sanırım. Bekleyince hep böyle oluyor.
Benim böyle bir olaydan haberim yoktu ya, başlıkta 1000 e yakın mesaj varmış hatta çok cahil kalmışım Kullanmayı en sevmediğim sanal pazar olduğu için sanırım. Şu olayı bende kullanayım bu seferki kampanyada.
En son kışın yapılanına katılmıştım ama onda 25 TL’yi almak için 100 TL’lik alışveriş yapmak gerekiyordu. Ve 25 TL düşmek yerine alışveriş bitince hesaba 25 TL ya da kupon ekliyorlardı. Bu da aynı şekilde mi acaba?
Yaa kuponları çok geç yükleyeceklermiş eskiden ne güzel ertesi gün yatıyordu böylece bir gün sonra devam eden indirimlerle daha avantajlı alma durumu da ortadan kalkmış oluyor