Herkesi kaydediyorum buraya kadar. Bol şanslar ![]()
Şimdiden teşekkürler ![]()
Kaydettim herkesi arkadaşlar. Benimki de 34 kaydedilmeye ulaşmış linki kaldırdım o yüzden. Teşekkürler herkese.
Hocam sizin link gözükmüyor kitap sayfasına yönlendiriyor Trendyol. Tekrar bir deneyin isterseniz sizi kaydedemedim ben.
Teşekkür ederim. Link düzenledim umarım olmuştur.
Şimdiye kadar paylaşılan koleksiyonları kaydettim. Benimkini kaydedenlere teşekkürler ^^
Bayağı hızlı çıktınız arkadaşlar. Yukarıya doğru kaydetmeye başlıyorum.
Yanış saymadıysam 43 kişi kaydettim buraya kadar. Burdan sonrasına yarın devam ederim.
Daha öncekilere hiç katılmamıştım ama bundan sonra katılıyorum. Devir ekonomi devri ![]()
Yukarıdan başlıyorum kaydetmeye, şimdiden hepinizin eline sağlık…
Bu arada hatırlatma yapim. 25 kaydedilmeye ulaşınca linkinizi silmeyin. Bazı hesaplar yeni açıldığı için onların kaydetmesi sayılmıyor. En azından 30-35 olana kadar bekleyin. Bazı arkadaşlar 25-30 kaydedilme olmasına rağmen alamamışlardı kuponu.
Yukarı doğru kaydetmeye başlıyorum.
Valla önüme gelen ne varsa attım koleksiyona.Teşekkürler şimdiden herkese.
Biraz konu dışı olabilir ama Çek Kazan ve Qumpara uygulamalarında trendyol cüzdan çeki veren kampanyalar var. Ben 2 tanesinden yararlanıp 40 TL cüzdan kazandım. Sizin de işinize yarayan kampanyalar varsa bir bakın derim.

Bu da benim koleksiyonum arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim. Ben de en üstten kaydetmeye başlıyorum. ![]()
Düzenleme: Kaydettiğim bütün linklerin bulunduğu mesajları beğendim, ara ara konuya girip kaydetmeye devam edeceğim. ![]()
Ben de kaydettiklerimi beğeniyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese. ![]()
![]()
https://ty.gl/phsz1kdqzb
Ben de kaydettiklerimi beğeniyorum
Kaydeden herkese şimdiden teşekkürler
Kaydettiklerimi beğeniyorum teşekkürler
https://ty.gl/t7g4ls10bn
Sırasıyla kaydedip beğenmeye başlıyorum.
Herkesi kaydettim, bundan sonra yazanları da arada girer kaydederim.
Bu da benim linkim sıradan kaydetmeye başlıyorum kaydettiklerime beğeni koyuyorum:) ![]()
Yukarıdakileri kaydedip beğendim. Devam edeceğim geldikçe. Şimdiden teşekkürler.