Bende 21de kalmışım kaydetmeyen arkadaşlardan ricam lütfen
https://ty.gl/t19pswf2y9
Şimdiye kadar paylaşılan koleksiyonları kaydettim. Benim ki de burada:
Ayrıca kaydetme öncesi-sonrası ekran görüntüsüne göre 38 koleksiyon kaydetmişim.
Arkadaşlar paylaştığımız mağazanın ne kadar takip edildiğini Trendyol uygulamasından görebiliyor muyuz?
Fellas Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol Mağaza linkimin kaç takipçiye ulaştığını göremiyorum ama takip etmeyenler edebilir mi?
Yeni link geldikçe kaydediyorum ben de. Özellikle arkada kalan linkler gözden kaçmış…
24te kalmış üzücü, sağlık olsun.
Trendyol asistandan kupon sorgulama geri gelmiş. Mağaza 19 kişide kalmış, koleksiyon kuponu ise tanımlanmış. Kaydeden herkese teşekkürler.
Trendyol kargo ücretlerini 15₺’ye çıkarmış geçmiş olsun
Haydaa. Bir kitap zevkimiz vardı onu da alıyorlar elimizden desenize.
Trendyol’da ücretsiz kargo sınırı 60 TL olarak güncellendi. Geçen sene 30 idi. Sonra 50 oldu. Şimdi de 60. Yakın zamanda 75 olursa şaşırmam.
Bir kalem alayım diye kuponu beklemiştim, 15 TL’yi boş şeylerle doldurup en azından 25’i bedavaya gelecek diyip kendimi avutuyordum; şimdi 60’a tamamlayayım desem 25 TL acil ihtiyacım olmayan şeylere boşuna para vermiş oluyorum. İki tane kalem alayım desem 25 TL’lik kupon dışında 45 TL cebimden para vermiş oluyorum. En ufak bir manası kalmadı bu durumun bende yani şu an. Kalemim kırıldı ve bantlayıp kullanıyordum ama bu akşam çok güzel bir rengini gördüğüm için onu çok almak istiyordum ve büyük ihtimalle alacağım ama bir daha 25 TL kuponla kendimi fazladan gereksiz masrafa sokmam yani.
Diyeceksiniz bedava kupon niye bu kadar söyleniyorsun. Zaten 35 TL’ye aldığım kalem dışarda 25, üstünü tamamlayacağım diye sepete eklediğim 9 TL’lik hamur silgi 4, 3TL’lik kurşun kalem 6 TL. 25 TL kâr değil zarara sokuyor adamı resmen. Sırf şu kalemin rengi için alacağım bu da son olsun.
-Zaten 60 TL üzeri bir şey alacaksam ayrı konu tabii.-
Yahu ticari zeka yok bu işte. Kupon dağıtmışsın ne güzel millet alışverişini yapsın sonra yükselt kargo ücretlerini. Şimdi dağıtılan sayıda kullanılmayacak kod. Üstüne yeni kaydet kazan geldi. Şimdi kimse onu da yapmayacak. Çok güzel bir kaybet kaybet düzeni bravo.
İnsanlara almayacakları şeyi aldırmak için kupon tanımlıyorlar. Boyle böyle alışveriş bağımlısı yapıyorlar herkesi.
Ben ufak ufak Asimov topluyordum, iyi oluyordu bana ama dediğiniz doğru.
Trendyol Mega Kuponları saat 18:00’de. Umarım forumdan birileri 50 ya da 100 TL’lik kuponları yakalayabilir.
Artık koleksiyon kuponlarının da bir anlamı kalmadı, her şeyi aldılar bir bir elimizden. 🥲
Geçen sefer denediğimde mega indirim kuponları sekmesine defalarca tıklamama rağmen bir türlü girememiştim. Bu normal mi? Yoğunluk yaşanıyordur diye yoruyorum bu durumu ama uygulama veya telefon kaynaklıysa düzelteyim.
Telefon ve internet kaynaklı daha yavaş giriliyor. Telefon eskiyse ya da hafızası dolmak üzereyse yavaş çalışabilir. Wi-fi yerine telefonun kendi internetini kullanın.