Diğer başlıkta paylaştığım linkleri paylaşıyorum.
Benim mağazalarda burada dursun
Mağazalar
Konudaki tüm mağazaları takip edecek, ettiklerimi beğeneceğim.
Diğer konudan buraya taşıyorum ben de.
Mağaza linklerim:
Diğer başlıkta paylaşmıştım ama ne olur ne olmaz diye buradan da paylaşıyorum. Zaten koleksiyonum yeterli sayıya ulaştığı için oradan kaldırdım linklerimi.
Hedef Bijuteri
Uğur Bujiteri
Şimdiden teşekkür ederim.
Konunun ayrı başlıkta açılması çok iyi olmuş ya teşekkürler
Bunlar da benim mağaza linklerim bir tanesini farklı bir arkadaş paylaştığı için değiştirdim.
Şimdiye kadar bırakılanları kaydedip beğendim. Bundan sonrakileri de kaydetdikçe beğenirim
Bende pegasustan yeterli kişi çıkmayacağı korkusu ile şunu eklemek istiyorum müsadenizle.
Merhaba ben de mağaza linki olarak Colin’s mağazasını paylaşmıştım. Belki oradan yeterli takip çıkmaz diye bu linki paylaşıyorum. Teşekkürler.
Bunlar da benimkiler.
Diğer başlıktan kaldırıp buraya ekliyorum o halde. Şimdiden teşekkürler.
UUR Store
Bold Grup
Mağaza etkinliği için takip ettiğim mağazaları da buraya taşıyorum. Teşekkürler şimdiden.
Mağazalarım:
Peedia Peedia Store Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Ekin Kitabevi Ekin Yayınevi Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
50’ye tamamlamamız zor gibi geldi 14-15 kişi tıklamış sadece çoğumuzun linkine😐
Evet öyle, yeni linkler geliyor ama tıklanma sayısı 14 dünden beri, hiç artmıyor ne hikmetse.
Söylediğiniz gibi durum, 28 kişi link paylaşmış ama tıklama sayısı ortada ilginç
Sadece Trendyol mağaza takibi için oluşturulmuş bir Telegram grubu var, şu anda 43 kişi. 50 olmayı bekliyoruz
İsterseniz onu paylaşabilirim, burası 50’yi bulmayacak gibi.
Merhaba, 2 farklı konuda da takip etmediğim mağaza ve koleksiyon kalmadı.
Hala yer varsa ben katılmak isterim.
Burdan paylaşayım o zaman isteyen gelsin, işimiz bitince çıkarız zaten. 50 kişi tamamlanınca herkes mağazayı paylaşacak ve diğerleri takip edince kısa sürede bitecek diye düşünüyorum.