Ben katıldım. 51+ olmamız daha iyi olur @ozgurs59
Magaza linkleri kayit ederseniz sevinirim
Umarım bunları atmamıştır kimse
Biraz geç kaldım gibi
Merhaba, kitapla alakali degil ama bu da benim magazam, forumdaş desteği candır
Kupon tanımlanana kadar mağazaları takipten çıkmayın. Kuponlar 18 Ekim saat 18:00’da tanımlancak.
Merhabalar, mağaza linkim. Puzzlevitrini mağazası. Farklı mağazalar paylaşmaya dikkat edelim.
Bu arada 50 kaydetmeye 25 TL kupon veriyor. 50 TL verseydi şansımı denerdim ama gene sorun çıkarırlar diye uğraşmıyorum.
Kazanacağımı sanmıyorum. Ama deneyelim bakalım.
Kaybettiklerimi beğeniyorum. Herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar buda benim mağaza linkin teşekkürler
Bu sefer katılım az gibi ama yine de deneyelim. Postifull mağazasını paylaşıyorum.
ODABURADA Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol kaydettim herkesi bırakıyorum bende buraya linki.
@ilydious sizin link bende takip ediliyor olarak gözüküyor.
Merhaba ben de şöyle bir şey paylaşayım.
Takip ettiğim mağazalar linki, şimdiden teşekkürler. Burada linki olan herkese dönelim.
Geçen sefer mağazadan kupon alamadım. Bu defa verirler umarım. Kaydetmeye başlıyorum.
YarisNote:
Ben ilk kez mağaza takip etkinliğine katılıyorum. Nasıl olduğunu hiç anlayamadım. Başaramazsam da canımız sağolsun
Geçen sefer alamamıştım bu sefer umarım alırım. Takip eden herkese şimdiden teşekkürler.
Kendiniz bir mağazayı takip edip, ettikten sonra paylaşa basıp linki buraya atıyorsunuz. O linkten 25 kişi mağazayı takip ederse 25 TL veriyor.
50 takip sayısına 25 imiş. Bu sefer uğraşmayacağım 25 TL için.
Şimdiden teşekkürler. Yukarıdaki herkesi takip ettim.
Bu da benim mağaza linkim. Mağazam: Literatür Kitapevi
Kaydettiklerime beğeni koyuyorum