Trese Fragmanı: Netflix'in Çizgi Roman Uyarlaması Anime Yapımı Yolda

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/trese-fragmani-netflix/

image

Netflix, yeni anime dizisi Trese için ilk fragmanı yayınladı ve İngilizce seslendirme kadrosunu da paylaştı. Yazar Budjette Tan ve çizer Kajo Baldisimo’nun ödüllü Filipin çizgi roman serisine dayanan Trese, doğaüstü ve insanlık arasında bir denge sağlayan uzun bir savaşçı soyunun sonuncusu olan Alexandra Trese’nin maceralarını konu ediniyor. Animede de gizemli güçlerin bu dengeyi bozmayı planlamasını… (DEVAMI…)

Netflix’in Japonya dışındaki stüdyo işlerini Original Netflix Anime diye lanse etmeyi bırakmasını oneriyorum çünkü Memoirs of Idhun’dan sonra bu platformun bu tarz işlerine -saygımı demeyeyim ama- inancımı büyük ölçüde kaybettiğimi hissettim. Yorumlar elbette Filipin folklorundeki mistik figurlerin uluslararası bir işe kaynak yapılmasında kullanıldığı için gurur duymuş insanlarla dolu gözükse de ben şahsen 20 kusur yıl önce çıkmış Witch Hunter Robin ve Hellsing’den fersah fersah geri bir işe ait gibi görünen bir fragman ile karşılaştım. Çok boş zamanım olmadıkça izlemeyeceğimi tahmin ediyorum.

1 Beğeni

Yeni bitirdim.Daha öncesinde hiç bilmiyordum konusunu vs, açıkçası beğendim.Büyü, dedektiflik temalı hoş durmuş.İkinci sezonu merakla bekliyorum