Tudem Yayınları

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

Kitap_2019082514370513

Bu başlık güncel midir bilemedim. Ama yaklaşık bir yıldır cevabını bulamadığım bir soruyu sormak istiyorum. Belki bilen birileri vardır. Liseye başlayacağım yaz bir kısmını okuyabildiğim bir seri olan Darren Shan- Vampirin Asistanı serisinin baskısı tükendi. Ancak halen yeniden basılmadı. Yeniden basılmasını çok isterim ileride çocuklarıma okutabilmek için. Yeniden basılıp basılmayacağı konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Darren Shan ın bu serisine hayranım ilkokul zamanımda başlamıştım bu seriye kitabın yeni serisi çıktıkça alırdım ve şuan tüm kitapları mevcut bende. İthaki yayınlarına sürekli pahalı diye laf söylüyoruz ama tudem yayınevinin de ondan farkı yok ve tudem eskisi gibi kitap basımı yapmıyor diye düşünüyorum. Arada bir Darren Shan yeni kitap basmış mı diye de bakarım internetten. Benim bildiğim birinci olarak sözünü ettiğimiz bu (saga) serisi (12 kitap) basıldı ikinci olarak bunun devam niteliğinde Larten Crepsley efsanesi serisi (4 kitap) basıldı üçüncü olarak Koyasan (tek kitap) basıldı.
Sözün özü Tudem bu konuda çok gıcık davranıyor Darrenin diğer kitaplarınıda okumak isterdim maalesef çeviri yapılmıyor. Yapılacağını da sanmıyorum. Diğer yayınlar basarsa basar. Yaş olarak biraz küçük yaşa hitap ettiği için onlarda çekinebilirler.
Umarım bir gün yenisi basılır

1 Beğeni