Tükenerek Bizleri Depresyona Sokan Eserler

Hepinizi bildiği gibi zamanında basılan bazı eserleri alamayarak kaçırabiliyoruz. Bazen de alabilecek olmamıza rağmen bazı sebeplerden tükenmek zorunda kalmış eserler var. Bu eserlerden birçoğu bizim bütçemizde derin obruklar açıyor. Eskiyi yakalayalım derken şimdiyi kaçırmamıza sebep oluyor, böylece bir kısır döngü içinde kendi kendimizi tüketebiliyoruz. Bulamadığınız veya satıcıların fiyat belirlemesi yüzünden bir türlü sahip olamadığımız eserler yüzünden depresyona giriyoruz. :roll_eyes: Tamam, depresyona girmesek bile canımız sıkılıyor. Peki, zaman zaman sizi düşüncelere gark eden tükenmiş kitaplar nelerdir?

Âdet yerini bulsun, ilk önce ben başlayayım. Hem çok kitaptan oluşması hem de kolay kolay bulunamaması yüzünden Ejderha Mızrağı serisi/kitapları beni zaman zaman bunaltıyor. Bunun gibi bunaltan başka seriler de var ama onları daha sakin bir kafayla yazacağım. Bulduğum bir görselini de ekliyorum:

images%20(8)

Küçük bir not: Bu başlık sadece temiz serzeniş başlığıdır. Kişiler arası tartışma, yayınevlerine laf atma gibi şeyler ortadan kaybolmanızla sonuçlanabilir.

11 Beğeni

Çıkar çıkmaz koşup Kadıköy Penguen Kitabevi’nden neden almadım ki? :woozy_face:

16 Beğeni

images

Kapında Ölem😭

Edit: Bu yazıyı ve resmi paylaştıktan 5dk. sonra kitapların ekitabını bulmam.:grin: Teşekkürler @Agape konuyu açmasan belki de hiç ekitapları aramayacak bulamayacaktım.

7 Beğeni

Tam benim başlığım olmuş.:weary: Yakında ağlama duvarına döner buralar…

1 Beğeni

Eğer biraz daha geciktirirsem Dikenlikler Prensi kitabında basıma gelecek :slight_smile::blush:

1 Beğeni

Unutulmuş diyarlar :frowning:

5 Beğeni

Depresyona sokmadı, ama merak uyandırmışken almadığım için kalbimde yara açmış, zaman zaman aklıma takılan kitaplar var elbette:

Kayıp Otobanlar: Yol Filmlerinin Sıra Dışı Tarihi

Manga: Japon Çizgi Romanının Tarihi

Manga

Fiyasko - Stanislaw Lem

Fiyasko

2 Beğeni

Arthur C. Clarke’ın Space Odyssey omnibusu ve C.S. Lewis’in Narnia Günlükleri omnibusu ukdelerin en derini, en karanlığı.

4 Beğeni

Defalarca kitapçı rafında görüp etiket fiyatı yüzünden sonra alırım deyip deyip, bir daha basılmayacağını öğrendiğimin ertesi günü raflarda da kalmadığını görünce çok üzülmüş ve sövmüştüm. Çünkü daha bir kaç gün önce 4-5tane vardı rafta.

1 Beğeni

Şunu gördüğümden beri diyorum ki bu kitabı nerede gördüm acaba. :thinking: Meğer tatilde okumak için getirdiklerim arasındaymış. Helak olmasın diye kuzenden gasp ettiklerim arasındaymış.

Kitap çıkartınca çok merak ediyor.:sweat_smile: Hemen yanına uzanmalar, koklamalar…

6 Beğeni

Bereketli gasp😅

Kedi kesin “kitap kokusu” tutkunlarından😅

1 Beğeni

Tatilde alıştırdım. Odada kitap okurken önce uyuyordu şimdi beni çağırıyor. Merdivenleri çıkıyor hemen miyavlıyor ki gidip odada kitap okuyayım o da hınzırlık etsin. Kitapla kafamın arasına girip yatıyor. :joy: Binbir şekle girip sonunda bir uyum yakalıyoruz.

1 Beğeni

Çok pis alışmış ama be :sweat_smile: Ara bir de kuyruğunu kitap ayracı olarak kullansın.

2 Beğeni

Dişlerini kullanmayı tercih edebilir aman aman. :sweat_smile:

1 Beğeni

Dişler! Kedi konusunda tek çekincem😅

1 Beğeni