Yeni Kitap
Küçük Prens’i farklı bir kapakla gördüğüme şaşırdım ve sevindim. Güzel olmuş kapak.
Bence küçük prensin kendisi de şaşırmıştır farklı bir kapakta kendini bulduğunda.
158 açıklanmadan neden 159 açıklandı ki?
Matbaa veya düzenleme - editörlük sürecinde bir gecikme olmuş olabilir, daha önce de 1-2 kitap da olmuştu.
Yoksa bir Zweig daha mı? 
Kim bilir demeyeceğim, @DamlaGol bilir. 
Arada oluyor gerçekten böyle şeyler. 
Pandemi, matbaa yoğunluğu, beklenmedik gecikmeler derken dağıtım sırası şaşabiliyor. Ama 158 yolda ve Zweig değil. 
Geçenlerde Edward Bellamy telifi alınmıştı?
Ekleme: Gerçi modern klasik ibaresi yoktu ama.
Okurlara sürpriz yapma şansımız hiç kalmadı bu bandrol sorgulama ile.
evet, Edward Bellamy - Geriye Bakış için bandrol alındı; yakında kavuşuruz.
Yine de sürpriz sayılıyor bizler için, sanırım.
Teşekkürler.
Ben söylemedim. Sakın yanlış anlaşılmasın

Damla Hanım bahsettiğiniz kitabı görünce sormak istedim. Acaba William Morris News From Nowhere kitabı planlar arasında mıdır?
O kitap aklımda epeydir ama nasıl olur, ne zaman olur bilmiyorum. Geriye Bakış’a cevaben yazılmış bir kitap o da, doğru. Şimdilik kesin bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki.
Ben de bir soru sorayım. İş Kültür instagram hesabına sormuştum, planımızda var demişlerdi ama Carson McCullers - “Düğünün Bir Üyesi” ve Stephen Crane - “The Red Badge of Courage” eserleri yakın zamanda çıkacak mı? Eğer bilginiz varsa tabii. Şimdiden teşekkür ederim.
McCullers ve Crane için gerçekten “planımızda var”dan başka bir şey diyemiyorum. Eser odaklı bir tarih veremiyorum. Ama sadece Red Badge değil, başka Crane eserleri de gündemimizde. Bakalım. 
Damla hanım ben Perutz istiyorum.
Daha çok Perutz, en çok Perutz lütfen. Dokuzla Dokuz Arasında daha yeni çıktı ama olsun, yetmiyor efendim. 
Yine muğlak bir cevap vereceğim.
Sevdiğinizi duymak çok güzel; bir kez başladık, devamı gelir elbet.
Çeviri ve editörlük süreçleri, dünyanın olağanüstü halleri, yayıncılık dünyasının kendi içindeki sorunları ne yazık ki tarihler, eserler, yazarlar konusunda net cevaplar vermemize engel. 
Ah süper bir haber bu! Crane’in öyküleri de iyidir. “The Open Boat” eminim planınızda vardır.
Teşekkür ederim ^^
Damla Hanım, Bir Yazarın Günlüğü ve Anne Frank’ın Hatıra Defteri konusunda yeni bir gelişme yok mu?