Türkiye İş Bankası Modern Klasikler Dizisi

Yeni Kitap

13 Beğeni

Küçük Prens’i farklı bir kapakla gördüğüme şaşırdım ve sevindim. Güzel olmuş kapak.

2 Beğeni

Bence küçük prensin kendisi de şaşırmıştır farklı bir kapakta kendini bulduğunda.

6 Beğeni

158 açıklanmadan neden 159 açıklandı ki?

Matbaa veya düzenleme - editörlük sürecinde bir gecikme olmuş olabilir, daha önce de 1-2 kitap da olmuştu.

3 Beğeni

Yoksa bir Zweig daha mı? :smile:

1 Beğeni

Kim bilir demeyeceğim, @DamlaGol bilir. :slight_smile:

4 Beğeni

Arada oluyor gerçekten böyle şeyler. :slight_smile:
Pandemi, matbaa yoğunluğu, beklenmedik gecikmeler derken dağıtım sırası şaşabiliyor. Ama 158 yolda ve Zweig değil. :sunglasses:

10 Beğeni

Geçenlerde Edward Bellamy telifi alınmıştı?

Ekleme: Gerçi modern klasik ibaresi yoktu ama.

4 Beğeni

Okurlara sürpriz yapma şansımız hiç kalmadı bu bandrol sorgulama ile. :slight_smile: evet, Edward Bellamy - Geriye Bakış için bandrol alındı; yakında kavuşuruz.

14 Beğeni

Yine de sürpriz sayılıyor bizler için, sanırım. :smiley: Teşekkürler.

5 Beğeni

Ben söylemedim. Sakın yanlış anlaşılmasın :joy: :joy: :joy: :joy:

2 Beğeni

Damla Hanım bahsettiğiniz kitabı görünce sormak istedim. Acaba William Morris News From Nowhere kitabı planlar arasında mıdır?

2 Beğeni

O kitap aklımda epeydir ama nasıl olur, ne zaman olur bilmiyorum. Geriye Bakış’a cevaben yazılmış bir kitap o da, doğru. Şimdilik kesin bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki.

6 Beğeni

Ben de bir soru sorayım. İş Kültür instagram hesabına sormuştum, planımızda var demişlerdi ama Carson McCullers - “Düğünün Bir Üyesi” ve Stephen Crane - “The Red Badge of Courage” eserleri yakın zamanda çıkacak mı? Eğer bilginiz varsa tabii. Şimdiden teşekkür ederim.

4 Beğeni

McCullers ve Crane için gerçekten “planımızda var”dan başka bir şey diyemiyorum. Eser odaklı bir tarih veremiyorum. Ama sadece Red Badge değil, başka Crane eserleri de gündemimizde. Bakalım. :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

Damla hanım ben Perutz istiyorum. :slight_smile: Daha çok Perutz, en çok Perutz lütfen. Dokuzla Dokuz Arasında daha yeni çıktı ama olsun, yetmiyor efendim. :slight_smile:

6 Beğeni

Yine muğlak bir cevap vereceğim. :slight_smile: Sevdiğinizi duymak çok güzel; bir kez başladık, devamı gelir elbet.
Çeviri ve editörlük süreçleri, dünyanın olağanüstü halleri, yayıncılık dünyasının kendi içindeki sorunları ne yazık ki tarihler, eserler, yazarlar konusunda net cevaplar vermemize engel. :innocent:

13 Beğeni

Ah süper bir haber bu! Crane’in öyküleri de iyidir. “The Open Boat” eminim planınızda vardır. :eyes: Teşekkür ederim ^^

1 Beğeni

Damla Hanım, Bir Yazarın Günlüğü ve Anne Frank’ın Hatıra Defteri konusunda yeni bir gelişme yok mu?