Sayfa sayısı daha yüksek kitaplarda yine aynı cins kağıt fakat gramajı düşük oluyor. Daha ince bir kağıt yani. Kalite olarak kayıp olmuyor ama fiyat olarak kalın kitaplar daha uygun gibi.
Bilgi için teşekkürler. Doğrusunu söylemek gerekirse kafam can yayınlarına gitti.

Kapaklar harika. (20 karakter)
75₺ Liste fiyatı. Altın kuru ile beraber mi dalgalanıyor ciltli fiyatı bilen var mı
Hocam ben fiyatın normal olduğunu düşünüyorum, diğer citli modern klasiklerle kıyaslamama göre. Nedenine gelirsek İnsanın Esareti 800 sayfa, modern klasiklerin en kalınlarından hatta belki de en kalınıdır.
Edit: En kalın 3 kitap;
- İnsanın Esareti - 800 sayfa
- Bir Hanımefendinin Portresi - 776 sayfa
- Felice’ye Mektuplar - 720 sayfa
İnsanın Esareti zaten karton kapak olarak 48 lira etiket fiyatı vardı. Bu kağıt kalitesi, cilt ve şömizle uygun bile olmuş bence. Diğer İş bankası ciltli/karton fiyatlandırmasına göre de uygun tutmuşlar bunu.
Şuan modern klasiklerde ciltli baskı olup tükenmiş kitap/lar var mı ? Biraz zamana yayarak almak istiyorum ama henüz karar vermedim . Bilgisi olan paylaşır ise sevinirim .
George Orwell 1984 ve Hayvan Çiftliği kitapları tükendi ama sağdan soldan bulabileceğini düşünüyorum. Bunun dışında hepsi var bildiğim kadarıyla. Almaya ilk çıkanlardan başlarsan iyi edersin. Çok fazla acele etmene gerek yok. Neredeyse yarısı yeni çıktı zaten. Almadıysan Martin Eden’e öncelik vermeni tavsiye ederim. Zira hem çok tutulan bir kitap hemde ilk çıkanlar arasında. Saygılarımla
Alttaki arkadaşın söylediği gibi 1984 ve Hayvan Çiftliği kendi sitesinde tükenmiş ama mesala Babil.com da 300 üzerinde stok var. Satış sitelerinin çoğunda mevcıttur bunlar. Eğer ilk çıktığı zaman söylendiği gibi tek baskı olursa bu kitapları bir süre sonra bulamayız piyasada.
Kitapyurdu ve Kidega dan alıyorum , enpara kampanyası devam ettiği için ama zaman zaman şömizi hasarlı geliyor . Kitapyurdu yenileyerek yollamıştı bir kaç kez . Hangi site paketlemeye daha özen gösteriyor ?
Kidegayı bilmiyorum ama kitapyurdundan çok alışveriş yaptım. Genelde iyi.(nadirde olsa kargo özensiz geliyor?
Şu an kitabevlerinde HAY klasiklerinde yüzde kırk indirim var. Sebebi 15. yıl ve 400. kitap. Şuan 173. modern klasik olan Dünya’nın Ucundaki Fener basıldı. 27 kitap sonra takriben 7 ay ile 9 ay aralığında 200. kitaba ulaşılacak. Bunun için şimdiden yayınevine topluca 200. kitap vesileyle modern klasiklerden yüzde 40 indirim istediğimizi belirtsek sonuç alır mıyız?
Ayrıca bu hafta Felice’ye Mektuplar kitabevlerinde yüzde kırk indirimli.
Yayınevi bu ay sonuna kadar hem kendi kitapçılarına hemde diğer kitapçılara yeni basılan kitapları göndermiyor. Depoda yeni sisteme geçiş olduğundan dolayı. Stoklu satıcıları tercih edin. Temmuz Başı itibari ile gönderilmeye başlanacak. Çoğu sitede şuan yeni çıkanların olmamasının sebebi bu.
Bütün İş Kültür kitabevlerinde son dağıtım -İnsanın Esareti- hariç mevcuttur. Hepsi dağıtıldı erkenden. Son dağıtımda Tipi, Dünya’nın Ucundaki Fener vs. vardı bunları kastettiyseniz.
Yok benim demek istediğim eğer İş Kültür yayınevine gittiğinizde kitap yoksa bilin ki temmuz başına kadar gelmez. Adana şubesinde 3-4 tane eksik kitap var çıkalı bayağı oldu ancak Temmuzdan önce gelmeyeceğini belirtti.
Depolarda yeni teknolojiye geçildiğini belirtti.