İki ismi tek kunyede birlestirselermis ya. KY’de de Ayse ekleyince tek bu kitap cikiyor.
Meraklısına bilgi,
Dizide yer alan yazar durumumuz 214-Cam İnciler kitabı son kitapken,
Toplam yazar sayısı = 75
5 Kitaptan Fazla Kitabı Olan Yazar Sayısı = 8
1 | Stefan Zweig | 26 |
---|---|---|
2 | Jack London | 14 |
3 | Anton Pavloviç Çehov | 12 |
4 | William Golding | 10 |
5 | Franz Kafka | 9 |
6 | Jules Verne | 9 |
7 | Halil Cibran | 7 |
8 | Maksim Gorki | 6 |
Bu seride sinema tarihinde yer etmis onemli isimlerden birinin de kitabi yayinlanmis, deginen olmamis. Ortak kumeleri atlamayalim.
Bunu tek başına okuyabilir miyiz?
Yakında kitaplarda küçülürse şaşırmam Belki baş parmak ile işaret parmağımız arasına sığacak boyutlara gelir
İşler bu kadar mı kötü…
215.dar kapı
217.drakula
216 ortada yok. Nedir bilen var mı?
Can Yayınları’ nın Yalnız Sıkıcı İnsanlar Kahvaltıda Parıldar kitabı elimde vardı o da aforizma kitabıydı. Acaba bu kitap içerisinde farklı aforizmaları barındırır mı yoksa birebir aynısı mı olacak… Gerçi derleyen kişiler farklı ama emin olamadım. Birisi alıp yorumlarsa duruma göre ben de alırım belki
Bu diziden çıkan 99. kitap Pinokyo’nun ciltli versiyonu yok mu?
ELİNDE BU KİTAPLARDAN OLAN VE SATAK İSTEYEN OLURSA SATIN ALMAK İSTİYORUM
Bilinmeyen Bir Adanın Öyküsü
Kopyalanmış Adam
Dört Oyun
A.B.D. 42. Enlem
Bahçede Eğlence
A.B.D. 1919
Çocuksu Bir Şey
Yazarlara göre sıralamaya ulaşma şansımız var mı ya da excel listesine?
“Mara ile Dann” 200 sayfa civarı okudum, kitabı çok da beğendim ama 200’lerden sonra baskı hatası olarak boş sayfalar çıkınca değişim için geri gönderdim. Şimdi bekle dur, kimbilir ne zaman geri gelecek.
Tüm birinci baskı mı böyleymiş? Ben kendiminkini kontrol edeyim bir ara.
Bilmiyorum ama kontrol etmen bence iyi olur.
Kırmızı kedi de olan kitabı Amazon dan uyguna almıştım ama acaba şu everest de olan dört kitaplık seriyi ve Tudem de olan seriyi iş kültür basar mı? İş kültür baskısı daha güzel, belki onların da telifini alırlar diye Tudem ve everestleri almadım.