Türkiye İş Bankası Modern Türk Edebiyatı Klasikleri

Çok yüksek ihtimalle o kitaplar da Can Yücel kitapları, bu çıkanlardan başka 5-6 daha Can Yücel bandrolü almışlardı.

2 Beğeni

Matbaa teslim etmemiş olabilir daha 1-2 güne çıkar genellikle cuma günleri yeni kitaplar ekleniyor var ise. Cumaya da çıkabilir.

2 Beğeni

Attila İlhan kitapları da aynı gün alınmıştı. Sıralamadan bağımsız olarak o kitaplarda hala çıkmadı. Bekliyoruz…

1 Beğeni

Tekrar baskı mı bu seriden basılmayan kitaplar mı?

Attila İlhan teliflerinde bildiğimden değil ama sanki bir sorun var gibi geliyor bana.

1 Beğeni

Bu seriden basılmayan kitaplar…

2 Beğeni

Evet şimdi telifhaklari.gov.tr den ben de gördüm, karton kapak baskılar için bandroller alınmış.

Sert kapak baskılara devam etmezlerse almam ben. Bu seride olan kitapların neredeyse hepsi kitaplığımda eski baskılarıyla var.

2 Beğeni

Korkunun Krallığı sömizli baskı hiç olmadı. Sert kapak alan sizin gibi okurlar için güven vermiyor. Haklısınız. Attila İlhan’ın bu seriden çıkan bütün kitaplarını okudum. Eski baskıları ben de olmadığı için şiir külliyatını bitirmek adına yeni kitaplarını ilgiyle takip ediyorum. Modern Türk serisi sonradan çıktığı için midir titiz bir çalışma olmuyor gibi hissediyorum. Ayrıca Sait Faik kitaplarını aynı kapakla bu seriye eklemek bence biraz tuhaf hatta sıradan oluyor.

2 Beğeni

Bende eski baskılar yok ama sert kapak gelmezse karton kapaklarla beraber berbat bir uyum olacak.

2 Beğeni

2 Beğeni
3 Beğeni

@Tobizume listenin güncellenmesi lazım. 67. kitap çıktı liste 50 de kalmış

2 Beğeni

Bayağı çıkmış. :grinning: Askere gitmiştim ilgilenemedim. Birazdan eklerim.

2 Beğeni

2 Beğeni

Sert kapak baskısı yapılmayanlar:

Sıra Yazar Eser
40 Attila İlhan Korkunun Krallığı
52 Sait Faik Abasıyanık Kumpanya
53 Sait Faik Abasıyanık Az Şekerli
54 Attila İlhan Duvar
55 Attila İlhan Yasak Sevişmek
56 Attila İlhan Tutuklunun Günlüğü
57 Can Yücel Bir Siyasinin Şiirleri
58 Can Yücel Gökyokuş
59 Can Yücel Mekanım Datça Olsun
60 Can Yücel Yazma
61 Can Yücel Gece Vardiyası
62 Can Yücel Her Boydan – Dünya Şiirinden Seçmeler
63 Can Yücel Portreler
64 Can Yücel Gezintiler
65 Can Yücel Maaile
66 Can Yücel Rengahenk
67 Memduh Şevket Esendal Muzaffer
68 Hasan Hüseyin Kavel
3 Beğeni

bence bu kitaplar sert kapak basılmayacak. türk klasikleri de öyle.

2 Beğeni

Sen İş Bankası’nda çalışmıyor muydun hocam, ayrıldın mı oradan? Yani bilgi içeriden mi sana göre mi, onu anlamaya çalışıyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

can yayınları’ndayım artık :slight_smile: bir süre önce iş kültür’deki arkadaşa sormuştum.

4 Beğeni