Çok yüksek ihtimalle o kitaplar da Can Yücel kitapları, bu çıkanlardan başka 5-6 daha Can Yücel bandrolü almışlardı.
Matbaa teslim etmemiş olabilir daha 1-2 güne çıkar genellikle cuma günleri yeni kitaplar ekleniyor var ise. Cumaya da çıkabilir.
Attila İlhan kitapları da aynı gün alınmıştı. Sıralamadan bağımsız olarak o kitaplarda hala çıkmadı. Bekliyoruz…
Tekrar baskı mı bu seriden basılmayan kitaplar mı?
Attila İlhan teliflerinde bildiğimden değil ama sanki bir sorun var gibi geliyor bana.
Bu seriden basılmayan kitaplar…
Evet şimdi telifhaklari.gov.tr den ben de gördüm, karton kapak baskılar için bandroller alınmış.
Sert kapak baskılara devam etmezlerse almam ben. Bu seride olan kitapların neredeyse hepsi kitaplığımda eski baskılarıyla var.
Korkunun Krallığı sömizli baskı hiç olmadı. Sert kapak alan sizin gibi okurlar için güven vermiyor. Haklısınız. Attila İlhan’ın bu seriden çıkan bütün kitaplarını okudum. Eski baskıları ben de olmadığı için şiir külliyatını bitirmek adına yeni kitaplarını ilgiyle takip ediyorum. Modern Türk serisi sonradan çıktığı için midir titiz bir çalışma olmuyor gibi hissediyorum. Ayrıca Sait Faik kitaplarını aynı kapakla bu seriye eklemek bence biraz tuhaf hatta sıradan oluyor.
Bende eski baskılar yok ama sert kapak gelmezse karton kapaklarla beraber berbat bir uyum olacak.
Bayağı çıkmış. Askere gitmiştim ilgilenemedim. Birazdan eklerim.
Sert kapak baskısı yapılmayanlar:
Sıra | Yazar | Eser |
---|---|---|
40 | Attila İlhan | Korkunun Krallığı |
52 | Sait Faik Abasıyanık | Kumpanya |
53 | Sait Faik Abasıyanık | Az Şekerli |
54 | Attila İlhan | Duvar |
55 | Attila İlhan | Yasak Sevişmek |
56 | Attila İlhan | Tutuklunun Günlüğü |
57 | Can Yücel | Bir Siyasinin Şiirleri |
58 | Can Yücel | Gökyokuş |
59 | Can Yücel | Mekanım Datça Olsun |
60 | Can Yücel | Yazma |
61 | Can Yücel | Gece Vardiyası |
62 | Can Yücel | Her Boydan – Dünya Şiirinden Seçmeler |
63 | Can Yücel | Portreler |
64 | Can Yücel | Gezintiler |
65 | Can Yücel | Maaile |
66 | Can Yücel | Rengahenk |
67 | Memduh Şevket Esendal | Muzaffer |
68 | Hasan Hüseyin | Kavel |
bence bu kitaplar sert kapak basılmayacak. türk klasikleri de öyle.
Sen İş Bankası’nda çalışmıyor muydun hocam, ayrıldın mı oradan? Yani bilgi içeriden mi sana göre mi, onu anlamaya çalışıyorum.
can yayınları’ndayım artık bir süre önce iş kültür’deki arkadaşa sormuştum.