Sert kapak satışları ikinci baskıyı görmelerine yeter mi bilmiyorum tabii ama karton kapaklar için yazdığınız tüm kitaplar ikinci baskıda sarı sırta dönecek.
Açıkcası hayal kırıklığı yaşamaya başladığım bir seri olmaya başladı.şömiz, cilt farklılıklarının haricinde kastım.
Gördüğüm ve anladığım kadarıyla sadece telifi ellerinde olan Sait Faik, Can Yücel, Leyla Erbil ve çokca basacakları Attila İlhan ve bir iki yazar dan ibaret olacak gibi görünüyor.
Yanlış anlaşılmasın yukarıda bahsettiğim yazarlar, şairlerde çok kıymetli. Ama seri dar bir çerçeveye sıkışmış olacak.
Seriye bakış açım haricinde Attila İlhan ilk göz ağrım olduğu için şiir kitaplarını alırım muhakkak, Sait Faik de tamamlarım.
Keşke bu seri YKY nın basacağı bir seri olsa idi. O kadar çok isim var ki ellerinde .
Ekstra not : büyük ihtimal bir kaç yıl sonra Sait Faik 'in telifi bitince YKY DELTA serisinden basar. Diğer yayınevleri de özel baskılar hazırlar. …
Ben de size katılıyorum. Büyük bir beklentiyle başladığım bu seriyi, hep aynı yazarlar etrafında dönmesi sebebiyle yarıda bıraktım. Umarım bir gün bu serinin çok daha geniş kapsamlı bir versiyonunu okuma imkanı buluruz.
Daha önce yazmıştım buraya çok zorlama bir seri diye. Yeni bir yazar ve bir çerçevesi yok. Elinde olanları bir de aynı kapak tasarımı ile ciltli Şömizli yap çıkar. Olacak iş mi bu? Tek sevincim İlhan - Erbil’in ciltli olarak basılması.
Keza Sait Faik Delta arayan bekleyen biriyim 2024 Haziran da gelecek hocam. Tüm yaşam enerjim Sait Faik Delta vallahi
Daha önce basmış, telif bitince yine basar zannımca. 1 Ocak 2024 'e kadar bekliyebiliriz
12 Mayıs 2024 de ön siparişte olacak umarım
Yeni
Dol Karabakır Dol ne oldu? Hâlâ bekliyorum.
Onun numarası 21 , biraz daha bekleyeceğiz maalesef.
Umarım Attila İlhan’ın tüm kitaplarını ciltli şömizli basarlar, bu seriden tek beklentim bu
İş Kültür ciltli kitapları 5 sene sonra keşke alsaydım demeyeyim diye alıyorum almayıp pişman olacağıma en azından satın alıp pişman olayım gibi bir şey oldu.
Yoksa bu fiyatlarla alınmaz. Ortalama 10 TL artmış şömizli kitaplarının fiyatları.
Karton kapak X 3 + 2 TL = şömizli kitap.
Bu hesapla Bedri Rahmi Dol Karabakır Dol kitabı 150 - 200 TL olur.
kanadık toprak olduk
çekildik bayrak olduk
döküldük yaprak olduk
geldik bugüneekmeği bol eyledik
acıyı bal eyledik
sıratı yol eyledik
geldik bugüneekilir ekin geliriz
ezilir un geliriz
bir gider bin geliriz
beni vurmak kurtuluş mukör olsanı demiyorum
kör olma da
gör beni