Kadın yazarlarımız eklenince ne de güzelleşiyor serimiz İnşallah külliyatları da yayımlanır.
Kafası sonradan eklenmiş gibi.
Seri ve bağımsız kitapları görebileceğiniz şekilde kitapları tablo haline getirdim.
NOT: Yanlışlık gördüğünüzde yazarsanız düzeltebilirim.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1T2-pp2WEkb56V3lyswQswEFJS7JNGyUwn7D-VHNF0VE/edit?usp=sharing
Yardımı için @alper teşekkür ederim.
Yeni Ciltli
NOT: Listede daha önce ciltli çıkanları koyu belirtmiştim. Ciltli kitapların artması nedeniyle listeyi tam tersi hale getirdim. Koyu renkli olan kitaplar artık ciltlsiz olanlar.
Yeni ciltliler
Çok kötü bir kapak bence sanki çocuk kitabının kapağı gibi .
Sefile’nin kapağını ben de hiç beğenmedim. Son birkaç kapak hep kötü yapıldı.
@servetifununromani @Blackheart
Konusuna göre bir çocuk resmi eklenmesi mantıklı. Tanıtımında tam yaşını yazmamışlar ama Ahmet Mithat Efedi’nin Henüz 17 Yaşında eserindeki gibi bir kapak da olabilirdi. Konuları birbirine yakın duruyor iki kitap. Bu kitabı hiç okumadım ama belki çocukluktan kurtulamadan kitapta başına bir iş bile gelmiş olabilir. Yani hiç büyüyemedi belki de karakter.
Kitabın konusu: Küçük yaşta kimsesiz kalarak dilencilikten fuhuş denilen girdabın en dehşetli derinliklerine kadar sürüklenen Mazlume’nin hikâyesidir.
Çocuk resmi konulmasına bir itirazımız yok. Konulan resim kötü.
Sefile , Henüz 17 Yaşında kitabına karşılık yazılmış bir kitap daha realist gözle ele alınmış bu yüzden konusu benziyor. Fakat kapak, çocuklar için yazılmış korku kitaplarının kapaklarına benziyor .
Ciltli baskı
yeni