Türkiye İş Bankası Türk Edebiyatı Klasikleri

Yeni

3 Beğeni

İş Bankası Dürdane Hanım’ı henüz basmadı değil mi?

1 Beğeni

Çıktı @Blackheart

5 Beğeni

@fortknoxt teşekkürler. Sırada daha önce bandrolü alınan Cadı var. Umarım gecikmeden basılır.

2 Beğeni

Arkadaşlar, bir sorunu dile getirmek istiyorum, en son aldığım ‘Dürdane Hanım’ ın ciltli edisyonu sanki 2.el kitap gibi okunmuşcasına sayfalar açık açıktı. Halbuki diğer kitaplarda sayfalar kapalı ve sayfalar zor açılıyor. Sabahattin Ali’nin İçimizdeki Şeytan’da ve Kuyucakli Yusuf’ta da böyleydi. Önce Sabahattin Ali’nin okunmuş kitapları bana yollandı diye düşündüm, ama Dürdane Hanım da daha yeni çıktığı için, buna ihtimal vermedim. Bu durumu yaşayan var mi ?

Okunmuş olma ihtimali yok denecek kadar düşük bence. Matbaalık bir problem gibi görünüyor. Tutkalı eksik olmuştur vb.

2 Beğeni
5 Beğeni

Fazla gecikmeden geldi Cadı.

2 Beğeni
4 Beğeni

Nerdeyse üç ay oldu hala 80. Kitap çıkmadı. Yoksa ciltliler pahalı diye seriyi iptal mı ettiler?

1 Beğeni
4 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. Bir duyuru yapmak isteyecektir. Öğrendiğim kadarıyla iş bankası bu seride kalan diğer altı kitabı sert kapak olarak basımını yapmayacakmış

1 Beğeni

İnşallah önemli bir klasiğimiz olan Recaizade Mahmut Ekrem’in Araba Sevdasi adlı eserini ciltli olarak basarlar. Bu seride nasıl yer almamış hayret.

2 Beğeni
2 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni
7 Beğeni
6 Beğeni
4 Beğeni