Türkiye İş Bankası Türk Edebiyatı Klasikleri

8 Beğeni
5 Beğeni
  1. eser ne olacak acaba? Merakla bekliyorum :slight_smile:
3 Beğeni
  1. Kitap daha önce koç üniversitesi yayınları tefrika dizisinden çıkan mehmet rauf’un kabus romanı olmuş
6 Beğeni
6 Beğeni
  1. Kitabın recaizade mahmut ekremin araba sevdası olması lazım yani insallah3
4 Beğeni

geliyor iki gözümün çiçeği :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Ohhh beee, sonunda… öncelikle bu müjdeyi veren Muzaffer Turker’e teşekkürler.
Buradan sesleniyoruz, lütfen Araba Sevdası’nı ciltli edisyonla basın, en azından bu ciltli olsun. Lütfen !

2 Beğeni

Sonunda! 2018’den beri bekliyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Sırf bu seriden almak için iletişim yayınları eleştirel baskısını yahut kapra yayıncılık ucuz fiyatını hiç almadım.

3 Beğeni
  1. kitap :partying_face:
7 Beğeni

İşKültür yayıncıları buraları okuyorlarsa lütfen sesimize kulak versinler:
Recaizade Mahmut Ekrem’in “Araba Sevdası” adlı klasik romanı, İş Kültür’ün 100.kitap olması şerefine Ciltli olarak da baskı yapılmasını istiyoruz.

1 Beğeni

En azından kendi sitelerine özel 100 adet ciltli sınırlı sayıda bir şey yapabilirler ama ciltli basımı zor gibi görünüyor. Yine de ne yapacakları belli olmaz.

1 Beğeni

Ne buralari okurlar ne de sese kulak verirler. Maalesef Is Kültür kadar ketum bir yayınevi görmedim. Maalesef.

1 Beğeni

Hic bosuna heveslenmeyin bence. Onlarca kitap var Modern Klasiklerde bile henüz sert kapak basilmamis, es geçilmiş. Durup dururken Klasik Türk Edebiyatında sert kapağı kaldırdılar. Ani serisinde resmen Milli Mücadele kitaplarına dur dediler. Kafalarına göre is yapmak maalesef ülkenin gercegi, IsKültür de artık ayni kafa yapısında. Kim takar okuyucuyu.

1 Beğeni

Ciddi olarak soruyorum, Cimer’e şikayet etsek mi ?

1 Beğeni

Puhahahaha :smile: bu konuyu cok düsündüm. Anlamıyorum tükenen bir kitabin Ciltlisi neden sürekli basılmaz? 1000 sayfalık kitap neden ciltli basılmaz? Okunduktan sonra atılsın diye mi? Bir kaç yıl önce basilmiş kitap nasıl yayınevinde tükenirde sadece sahaflarda tükenmez 20 misli fiyatla satılır. Bu nasıl bir tezgahtır? Özellikle HAY Serisi icin yazıyorum.

1 Beğeni

Değil mi ? Madem bastığın ciltlisinin 2 sene içinde tükeneceğini biliyorsun, neden az sayıda basıyorsun ? Hadi az sayıda basıyorsun neden tekrar baskı yapmıyorsun? Sahaf olayını hiç düşünmek istemiyorum bile… Türk Klasikleri seriisi ise başlıbaşına serkeşlik, saygısızlık.
Şu Cimer olayını düşünelim bence. Kamuoyu oluşturalım…

2 Beğeni

Bilenler vardır bu Mars Serisini en çok bekleyenlerden biriyim. Cimer’e şikayet uç örnek. Ama yayınevine mail atmak, diğer sosyal medya araçlarından baskı oluşturmak iyi olur.

1 Beğeni

Anlaşılan canvermezler tekkesi çok sevilince hemen aynı yazarın bir diğer romanını üstelik eski harfli gazetede tefrika olarak kalmış ve hiç basılmamış eserini yayınlıyorlar

GAZANFER PAŞA’NIN BİR İKİNCİSİ YETİŞKİN KURGU EDEBİYAT YAYIMLARI SELİM NÜZHET GERÇEK, SADELEŞTİREN, 1 KÜLTÜR YAYINLARI İŞ TÜRK ANONİM ŞİRKETİ 17.02.2026
4 Beğeni