Kimse bir şey demedi ama ben alışveriş yaptım . Site çok eski ve pek bakımlı değil o yüzden aksıyor. Başka yerlerde stok bulma ihtimaliniz olmayan kitapları bulma şansınız olabilir bakın derim. Almak istediklerim başka yerlerde bir türlü bulunmayan ürünler olduğu için önden arayıp stoklarını kontrol ettirdim, var dediler.
Daha Sonra Ödeme sayfasında kredi kartıyla alışveriş yapacaksanız 4 seçenekten birini seçmeniz lazım: İş Bankası, Garanti, Diğer, Amex. Benim kartım Yapı Kredi olduğu için Diğer seçeneğini seçip ödemeyi denedim ama olmadı. “Bu adamlar kesin İş Bankası diye Yapı Kredi de kabul ediyorlardır” diye düşünüp ödemeye çalıştım ve oldu.
Ama iş burada da bitmedi, ödeme butonuna basınca parayı çekti ama “siparişiniz alınmıştır” veya “ödeme yapılmıştır” tarzı bir sayfaya geçmedi. Ben de o an dalgınlıkla sayfayı değiştirdim. Ben de panikledim tabi, ödeme alındı da sipariş düşmedi sisteme diye. Hesabımdaki Siparişlerim kısmı boş, sepetim de boşalmamıştı. Ben de sitedeki iletişim numarasını aradım ve kontrol ettirdim sipariş düşmüş. Pazartesi kapalıyız salı kargolarız merak etmeyin dediler. Bekliyorum bakalım.
Not: Siparişim geldi, biraz yavaş ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fazlasıyla memnun kaldım diyebilirim.