Türkiye'de Sahaflar veya İkinci El Kitapçılar

Arkadaşlar Türkiye de tüm sahaf ve ikinci el kitapçıları açık adresleri ile yazalım istedim. Hem bu şekilde pahalı kitap almamış oluruz. Kitap severler için de rehber olmuş olur. Herhangi bir sahaf veya ikinci el kitapçı olur. Bu sayede bilmediğimiz onlarca sahaf öğrenmiş oluruz.

4 Beğeni

Merhabalar güzel vir düşünce ama kitap okuyan veya satanlar sadece istanbuldan ibaret degil :wink:kendiniz icin degil genel herkes icin biseyler isteseniz daha guzel olur :hugs:

3 Beğeni

Haklısınız. Başlığı değiştiriyorum.

2 Beğeni

Mardin Sahaf - (Eski Mardin Tarihi Yolu üzerinde.)

1 Beğeni

Bağlarbaşı Zeynep Kamil hastanesine inen yolda. Ümraniye çekmeköy metrosunda bağlarbaşı durağında 5 numaralı kapıdan çıkın. İlk soldan girin ve ilk sağdan tekrar girin. Küçük şirin bir sahaf. İsmi KADİM SAHAF. Güleryüzlü bir arkadaş karşılayacak sizi. Kitaplar da çeşit çeşit

Başta İstanbul sahafları olmak üzere, sürekli geliştirilecek şekilde bir sahaflar haritası mevcut.

Facebooktaki “Sahaflar” grubunda yayınlanan ve diğer şehirlerdeki sahafların da sürekli eklendiği harita işinize yarayabilir.

Google Harita

2 Beğeni

Çok güzel olmuş bu :star_struck:

1 Beğeni

Birçok dvd ve kitabımı satın aldığım, Antalya’nın belki de en büyük sahafı olan İltem Sahaf bu haritada yok. Madem böyle bir konu var, önereyim dedim. :smiley: İçeride yok yok. Ayrıca bu sahaf hakkında birçok haber de bulmanız mümkün, aşırı büyük bir yer.

Bu da haritası;

2 Beğeni
1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba. Üsküdar-Kadıköy bölgesinde 2. el kitaplarımı değerinde alacak (biliyorum pek inandırıcı değil, olduğu kadar artık) sahaf arıyorum. Öneriniz olur mu? Evlilik arifesindeyim, hızlıca elden çıkartmak istiyorum. Çok teşekkürler.

Değerinde alacak birileri bilmiyorum genelde kiloyla alıyorlar diye biliyorum bence buradan satış açman daha mantıklı olur.

2 Beğeni