Üç Kuruşluk Işıma yahut Üç Atomluk Son

I go, you go, we go…

4 Beğeni

Elinize sağlık. Fazla kısa cümle var gibi geldi bana. Bazı cümleleri uzatmak veya virgül vb. noktalama işaretleri ile birleştirmek, okumayı daha rahat hale getirebilir diye düşünüyorum. Kolay gelsin. :+1:

2 Beğeni

Zor bir teknik seçmişsiniz, en azından bana göre zor. Hem geniş zaman, hem de Glen Cook gibi kısa cümleler. Aslında kısa cümle işini başta yadirgasam da sonradan iyi kullanıldığı zaman uzun cümle kurgusu kadar etkili olduğunu fark ettim.

Bu arada geniş zamandan geçmiş zamana geçiş olunca yadırgadım. Bilerek mi yapıldı yoksa kontrolden mi çıktı bilemiyorum. Bir iki çok rahatsız etmeyen gramer hatası vardı.

Sonunu anladığımı söyleyemeyeceğim. Bir başka hikayenin parçası gibi sanki, bir şeyleri eksik biliyormuşum gibi hissettirdi. Anlamlandıramadım.

Bunlar naçizane görüşlerim. Yazmaya devam. Işımamanız dileğiyle.

3 Beğeni

Ellerinize sağlık. Gerekli öneriler yapılmış zaten. Bana kalan ise güzel dilekler dilemek. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. :slightly_smiling_face::heart:

1 Beğeni

Ben de genelde kısa kısa garip öyküler yazdığımdan olsa gerek, bir intihar hikayesi olduğunu anlamıştım. Düşündüğünüz gibi anlaşılmaz olmamış bence. Becermişsiniz. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Zaman kiplerinin birbirine girdiği, gerçeğin çarpıtıldığı hikayeleri okumayı seviyorum ben. Umarım yazmaya devam edersiniz.

1 Beğeni

Zaman zaman aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bana göre her şey anlaşılır iken okuyanlar anlamadım diyebiliyor.

1 Beğeni

Yeraltı yazarı olarak devem edelim hayatımıza. Under deyince aklıma geldi. :joy: Bendeki sıkıntı ne tam olarak bilmiyorum. Aslında tek bir eserim için söylendi. Genelde betimlemem eksik olabiliyor. Bir de uzun uzun anlatmayı sevmiyorum. Ne denmişti mesela aynı öyküme, özet gibi yazdığımı söyleyenler olmuştu. Aradan zaman geçtikten sonra okuyunca diyalog eksikliği ve kısa öykü olmasına rağmen zaman olarak ileri tarihe atlamak bu hisleri oluşturdu sanırım onlarda.

Her gün kısa bile olsa yazmak ve kitap okumak lazım. Böylece bir tür öğrenme süreci oluyor. Maalesef ki ben pek fazla yazamıyorum. Okumayı da aksatıyorum. Biraz pratik ve tecrübe ile bunu aşacağıma inanıyorum. İlk yazmayı özgür yazma yapıp daha sonra elden geçirme yapmak daha iyi oluyor.