Babamın vesikalık fotoğrafına bakıyor gibi hissediyorum sonra ‘‘toparla kendini Deniiizz, yok öyle bi şey’’ diyorum. Uzaklaşıyorum.
Profil fotosu Mastiff mi acaba diye düşündürttü. Kapak fotosu ise Roma dönemi fresk çalışmalarına benziyor.
Resmi görünce haşin bir asyalı olduğunu düşünmeden edemiyorum.
Devamı gelmemiş bir seri daha… Okumaya mahkum birisi, tabii devamını merak ediyorsa
Kapak fotoğrafından anime veya çizgi roman karakterlerini sevdiğiniz anlaşılıyor.
Facebook’ta 2010’lu yıllarda kullanılan anonim hesapların profil resimlerini aklıma getirdi.
Fes Osmanlı dönemini getirdi aklıma. Arkaplan ise milli bayramları ve bayrağımızı…
Sizde nedense bir geek mühendis havası var efendim, bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama.
Muhtemelen alakası bile yok ama adını unuttuğum bir Poseidon heykeline benziyor. :d
Fotoğraftaki karakteri hiç bilmiyorum ve alakası olmadığını bile bile Beyblade’deki Kai’ye benzettim.
Bana kolay denk geldi bu açıkça Geralt
Oyunlarını, kitaplarını ve dizisini bitirdiğim için bilmemek olmazdı.
Avatarda çöldeki kayıp kütüphaneden kitap araklamaya çalıştıklarında çok kızan baykuşu hatırlattı.
Evet o. Wan Shi Tong. Şaşırdım bilinmesine
Kesin bir yerlerde trollük yapan karakterdir.
Kratos ve “boy”, onları tanımamak olmazdı Bu arada kullanıcı adınızı da çok seviyorum her seferinde kendimce seslendiriyorum çok eğlenceli
Bir Yunan tanrısı heykeli olduğu doğru ama Poseidon değil. Sağlık tanrısı Asklepios.
Çim adam geldi aklıma direkt.
Çizimlerini DC’ye benzettim ama karakteri bilmiyorum.