Üstteki Üyenin Profil/Kapak Fotoğrafının Düşündürdükleri

Babamın vesikalık fotoğrafına bakıyor gibi hissediyorum sonra ‘‘toparla kendini Deniiizz, yok öyle bi şey’’ diyorum. Uzaklaşıyorum. :smiley:

4 Beğeni

3 Beğeni

2 Beğeni

Profil fotosu Mastiff mi acaba diye düşündürttü. Kapak fotosu ise Roma dönemi fresk çalışmalarına benziyor.

1 Beğeni

Resmi görünce haşin bir asyalı olduğunu düşünmeden edemiyorum.

1 Beğeni

Devamı gelmemiş bir seri daha… Okumaya mahkum birisi, tabii devamını merak ediyorsa :roll_eyes:

2 Beğeni

Kapak fotoğrafından anime veya çizgi roman karakterlerini sevdiğiniz anlaşılıyor.

1 Beğeni

Facebook’ta 2010’lu yıllarda kullanılan anonim hesapların profil resimlerini aklıma getirdi.

1 Beğeni

Fes Osmanlı dönemini getirdi aklıma. Arkaplan ise milli bayramları ve bayrağımızı…

2 Beğeni

Sizde nedense bir geek mühendis havası var efendim, bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama.

1 Beğeni

Muhtemelen alakası bile yok ama adını unuttuğum bir Poseidon heykeline benziyor. :d

1 Beğeni

Fotoğraftaki karakteri hiç bilmiyorum ve alakası olmadığını bile bile Beyblade’deki Kai’ye benzettim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bana kolay denk geldi bu açıkça Geralt :grin:

Oyunlarını, kitaplarını ve dizisini bitirdiğim için bilmemek olmazdı.

1 Beğeni

Avatarda çöldeki kayıp kütüphaneden kitap araklamaya çalıştıklarında çok kızan baykuşu hatırlattı.

1 Beğeni

Evet o. Wan Shi Tong. Şaşırdım bilinmesine :grin:

1 Beğeni

Kesin bir yerlerde trollük yapan karakterdir. :joy:

1 Beğeni

Kratos ve “boy”, onları tanımamak olmazdı :smiley: Bu arada kullanıcı adınızı da çok seviyorum her seferinde kendimce seslendiriyorum çok eğlenceli :joy:

1 Beğeni

Bir Yunan tanrısı heykeli olduğu doğru ama Poseidon değil. Sağlık tanrısı Asklepios.

1 Beğeni

Çim adam geldi aklıma direkt.

Çizimlerini DC’ye benzettim ama karakteri bilmiyorum. :roll_eyes: