Uyan, Uyanır Mısın, Evrensel Bir Mesajımız Var

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Uyan, Uyanır Mısın, Evrensel Bir Mesajımız Var – Aylık Öykü Seçkisi

image

Tüm dünyayı mühürleyip gitmek için hiç doğru bir anda değiliz. Yasaklar, tedbirler, maskeliler var. Kaçmaya çalıştığımız her saniye yakalanabiliriz. Hepsini durduracak ve her şeyi kapatacak gücümüzün olmadığını anlamışızdır herhalde. Tek gücün kimde olduğunu da. Ama kırabileceğimiz bazı virüsler var. Birbirimizi kırmanın dışında. Birbirimize hikayeler anlatmak için şimdi bolca zamanımız var. Bütün dünyanın elinde rengarenk bezler,… (DEVAMI…)

Öykünüzün kurgu değil de üslup bakımından çok başarılı buldum. Farklı bir tarzınız var ve bunu çok iyi yedirmişsiniz öykünüze. Ama daha çok kurguyla ilgilenen birisi olarak bile öykünüzden zevk alabildim… Elinize sağlık :slight_smile:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim, beğenilmesine sevindim, öğrenecek çok şey var sizlerden.

Okuduğum metni öykü olarak değerlendiremediğimden eleştiri yapmak konusunda kararsız kaldım ama eğer bu bir öykü diyorsanız çok kopuk, okuması zor bir öykü, başı sonu yok. Diliniz güzel evet, fakat öykü dili değil. Gerçekten tıkandım. :slight_smile:

Merhaba

Blok-alıntı

Evde kal ne demek? Bu uyarıya uymakla vazifelendirilmiş oluyoruz. Uygularsak hastalık bize tesir etmez. Çünkü bizim içimizde Allah’ın istediği gibi yaşamaktan doğan bir kalkan oluşur. Kimseye sarılamıyorsak kendimize sarılalım, vicdanımıza sarılalım, inancımıza sarılalım ve kendimizi sevmekle başlasın her şey.]

Anlatida ki en etkili yer burasiydi ama itiraf etmeliyim ki hiç yabancılık çekmedim anlattıklarını da çünkü her gün defalarca dile geliyor insanlar tarafından edebi bir dille okumak butunlestirmek daha Bi farklıydı

Kaleminize saglik