Uygun Fiyata Toplu Halde Satılık Yeni Kitaplar

Kitaplar okunmamış kullanılmamış kitaplardır.Her ne kadar kapaklı bir kitaplık da muhafaza etsem de bazı kitaplarda bekleme kaynaklı gözden kaçan ufak tefek kusurlar olabilir.Lütfen fotoğrafları inceleyiniz…

Zamanında fiyatını fırsat görüp aldığım,alıp okumaya fırsat bulamadığım ,kitaplıkta yerim kalmadığı ve en önemlisi artık kitaplığımın olduğu odayı bir afacanla paylaştığım için fazlalık olarak elimde kalan kitapları mümkünse toplu halde (hepsini birden) elimden çıkarmak istiyorum.

Toplu bir satış düşündüğüm için fiyatı mümkün olduğunca uygun belirlemeye çalıştım.
Almak isteyen arkadaş olursa fotoğrafta görülen kitaplar harici de(sürpriz) bazı kitapları hediye olarak eklerim.

Kitaplar Ptt kargonun kitap indirimli kampanyası ile alıcı ödemeli gönderimini sağlarım. Muhtemelen 1den fazla koli olacağı için 2 kargo ücreti çıkar .

!!! Bunların harici daha sonra tarih kitaplarından oluşan bir set daha toplu olarak satmayı düşünüyorum…

Fotoğraflamaya göre belirlediğim mini set ler ve fiyatları şu şekildedir:
İş Bankası HAY Klasikleri (ciltli): 1000 tl

CAN YAYINLARI SETİ: 125 TL

NTV YAYINLARI SETİ: 200 tl

TARİHİ ROMANLAR:150

ÇOCUK KİTAPLARI :150

POLİSİYE KİTAPLAR (KEMAL TAHİR + Malta Şahini/Postacı kapıyı İki kez çalar): 125

İş Bankası modern klasikler + Hawking kitapları:75 tl

KARAKARGA YAYINLARI( Masallar +diğer kitaplar)200 tl

**Koridor bez ciltli kitaplar :75 tl

**Cltli kitaplar(8 li Darwin ,hobbit ,f.kafka … olan set):300
Biyografiler 3 lü halde 575
Tekil olarak
Büyük Petro 275
Ceaser 200
Darwin 125

Resimler yüklenmemiş sanırım.

Resimler halen gözükmüyor, ama yinede 2500 lük toplu bir satış zor gibi. Zira bu boyutta bir arşiv bu sitede alıcı kitlenin elinde bulunan kitapları da fazlasıyla içerecektir. Örneğin içinde ithaki bilimkurgu seti olan bir seti komple alamam. Bence seti bölmeyi ve parti parti satmayı da bir düşünün.

Başlığın sonundaki “Ok Öl” okumadan ölmeyin anlamına mı geliyor :slight_smile:
Fotoğrafları merakla bekliyoruz.

3 Beğeni

O kısımdan haberim yok. Maalesef yükleme acemiliği yaşıyorum. Fotoğrafları yüklemeye çalışıyorum…:upside_down_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ama toplu çok zor olur mesela Jack Londonlar içim ayrı hay için ayrı toplu fiyat belirtirseniz daha iyi olabilir. Ben mesela Jack Londonlari toplu olarak isteyebilirim. :joy:

Aynen dedikleri gibi bu kadar toplu bir alışveriş cidden zor.

Hawking ve Gorki’ler ayrı olarak satılsa almayı düşünebilirim belki :slight_smile: Arkadaşlara katılıyorum toplu bir set olmadığı için komple alan olur mu bilemem. Siz bilirsiniz tabii ki.

Toplu alım zor sıkıntı yaratır söylemi üzerine seti kendi içinde fotoğraflanma düzenine göre mini setlere böldüm.
Açıklama kısmına yeni fiyatlamayı yazıyorum. Bütün kitapların toplu alımı halinde belirlediğim fiyat geçerliliğini korumaktadır.

Forumda açılan başlıklarda kelimelerin ilk harfleri daima büyük olur. Bağlaç, soru ifadesi olan mı ve mi gibi eklerin yanında de ve da bu durumdan istisnadır. Başlığın düz yazı gibi yazılması hem uygun değil hem de diğer başlıklar arasında sırıtmasına neden oluyor. Hem düzeltilen başlığı tekrar eski haline getirmekle ne yapmaya çalıştığınızı da anlamadım. Ayrıca başlık dışında diğer mesajlarınızda da yazım kurallarına dikkat ediniz.

Tlf giriyorum bilgileri gözden kaçırmış olabilirim. Başlıkla ilgili yazdığınız ifadeyi maalesef anlayamadım. Ama yazımla ilgili düzelttiğiniz birşeyler varsa teşekkürler…

Büyük Petro
Ceaser
Darwin
İşbankası Biyografi Serisinden üç kitap daha eklendi.

Karakarga serisiyle ilgileniyorum.

Merhabalar. Açıklama kısmında fiyatları belirttim. Almak isterseniz özelden iletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni

Karakarga Yayınları kitapları satılmıştır…

Ciltli İş Bankası Hay ve Biyografiler ile ilgilenmiyorum hocam fiyat verebilir misiniz, toplu bir tık fazla gelir, Hay mesela ortadan bölüp uygun bir fiyat verseniz.

Deniz İşçileri için fiyat sormak isterim.

Özelden cevap yazdım.