Vadedilmiş Kan

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Vadedilmiş Kan – Aylık Öykü Seçkisi

image

Kral babasının gölgesi altında kalmaya daha fazla tahammül edemeyen Prens Rai, onu öldürmeye karar verdi. Bu planını gerçekleştirmek için uzun süre uygun bir an kollamış olsa da yardım hiç beklemediği bir yerden gelecekti. Bir gün, karanlık işlerle uğraştığı iddiası ile babasının huzuruna kimsesiz bir koca karı getirildiğinde Rai, bu kadının hikmetli ellerinde derman bulabileceğini ümit… (DEVAMI…)

6 Beğeni

Bayıldım. Ruhsal betimlemelerin az olduğu bu öykü gözümde canlandı. Akıcı, merak ve heyecanı aynı dozda kullanarak tek bir potada eritip çok güzel bir eser sundu. Vadedilmiş Kan, kardeşine kin tutmaması ayrı bir lezzetti. Doryan’ın suçu olmadığını çok iyi biliyordu. Devamı gelecek şekilde bitmesi acaba devam edecek mi diye kendimize sordurtan Vampir Kraliçe’ye hoş geldin diyorum. Hapishane temasında bu öykünün devamı gelsin.

1 Beğeni

Soluksuz okunacak bir öykü. Bir film sahnesi izliyor gibiydim okurken. Umarım devamı gelir bu öykünün, kaleminize sağlık.

2 Beğeni

Sevgili Bleda, değerli yorumların için çok teşekkür ederim. Sende bu düşünceleri yaratabildiysem ne mutlu bana. Belki önümüzdeki ay olmaz ama başka bir platformda devam öyküsünü yayınlamayı çok isterim :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum, beğenmenize çok sevindim. :slight_smile:

Bence Hapishane temasında hayat bulur. Hatta kovukta konuştuğumuz gibi komedi unsuruyla harmanlarsan çok güzel olur. Deneyimli kalemsin. Golem Fanzin’de yer alıyorsun. Yakın zamanda da Esrarengiz Hikayeler de yer alıyorsun. İnşallah kayıp rıhtımın kalemlerinden olursun.

1 Beğeni

Aldığınız yorumlardan dolayı hikayenizi okumak istedim. Yorumların birinde de dendiği gibi film sahnesi izler gibiydi. Oldukça keyif aldığımı söylemekten kıvanç duyarım. Kaleminize sağlık öncelikle. Ancak benzetme yaparak söylemem gerekirse sahne geçişleriniz çok hızlıydı. Kısa hikaye olmasından mütevellit dedim lakin gönlüm biraz da betimlemeye hasret kaldı. Bunun harici kurgunuzu oldukça yaratıcı buldum.
Soyut bir çalışma örneği ile bu seçkideydim ben de. Orada da buluşmak dileğiyle… Sevgiler

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile: Gönül isterdi ki bu hikayeyi destan gibi upuzun içimden geldiğince yazayım ama ortalarına doğru ana konuya bile girmemiş olduğumu fark edip “sahneleri” kısa kesme ihtiyacı duydum ve kırptım. Belki de bu hikayeyi ileride daha uzun bir formatta tekrar ele alırım. Tekrar teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Dilediğiniz uzunlukta yazdığın bir vakit son halini de okumak isterim. Forumda başlık açarsanız günün birinde, umarım denk gelebilirim. Sağlıcakla…

1 Beğeni

Elinize sağlık Zeynep, beğendim, sürükleyici bir öykü olmuş. Bölümlerden oluşan bir uzun öyküye dönüşme potansiyeli de var.

Küçük, yapıcı bir eleştirim olacak. Akıcılığı artırmak için biraz daha kısa cümleler kurmanızı öneririm naçizane. Ritmi yükseltecektir, öykünüz ritim vaat ettiği için söylüyorum bunu.

Sevgiler

2 Beğeni

Eleştiri ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Çok iyi kurgulanmış bir hikaye. Yazım diliniz de okuyucuyu yormuyor. Yalnız okurken öykünüz kapsamlı olmasına rağmen bazı yerlerde aceleye gelmiş hissi uyandırdı. Onu da yorumlarda belirtmişsiniz. Teşekkürler.

1 Beğeni

Ben teşekkür ederim yorumlarınız için :slight_smile: