Vampirler Şehri (Videolu)

Rap sevmem. Genelde forum ile arası olmayıp da sırf kendini tanıtmak için birşeyler paylaşılmasını da beğenmiyorum. Ama daha önce de forumda aktif olduğunu biliyorum. Sözler de kaliteli olmuş. İlk destek verenlerden biri olmak istedim. Başarılar dilerim. :v:

1 Beğeni

Forumda elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. Seslendirdiğim çalışmaları da "Şişedeki Mısralar" bölümünde paylaşmayı seviyorum. Desteğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim… :slight_smile: :metal:

Bu çalışmanızı daha çok beğendim. Rap dinlemeyi sanırım 15 sene önce bıraktım. Diğer çalışmalarınızı çok beğenemiyorum ama bu bana hitap etmemesiyle alakalı. Şiirlerinizin seslendirmesi çok vurgusuz, tek düze geliyor bana. Yirmi saniyeden öteye gidemiyorum. Bunu eleştiri olarak almayın, benimle alakalı bir durum ve sizin huşu içeren bir tarzınız var fakat ben vurgusuz okunan bir şeyleri dinleyemiyorum. Dinlemeden şiirlerinizi okuduğumda niş bir kitleye hitap ettiğinizi düşünüyorum. Geleneksel olmaktan uzak şiirler ve gotik havası var. Bazen beğeniyor bazen de surat ekşitiyorum. Bana kalırsa şiir çok kişisel ve yoruma kapalı bir alan. Bu yüzden de yorum alamıyorsunuz. Neyse, uzun zamandır içimde kalan yorumumu da yaptım. Umarım kırmamışımdır.

1 Beğeni

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. İnternet ortamına bir çalışma sunuluyorsa gelecek bütün yorumlara açık olmak gerekiyor. Sizin yorumunuz ise kırıcı değil, objektif ve yapıcı bir eleştiri. Bundan önce yaptığım çalışmalar da dediğiniz gibi belli bir tarz oluşturmaya çalıştım; soğuk, gerici, karanlık ve gün içinde dinlenebilecek çalışmalar değildi. (Bunu yakın çevremden insanlardan da duydum) Artık yazdıklarımı biraz da melodiler ile buluşturmak istiyorum, rap müzikte buna en uygun tarz gibi. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim, beğenmenize de sevindim…

2 Beğeni