Ve-Vampir

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Ve-Vampir – Aylık Öykü Seçkisi

image

Ağzının tadı yoktu. Ne ormanda gidip avlanmak ne de gece kulübünde bir sarhoşu ısırmak içinden geldi. Bir bıçağı alıp etini oydu. Ne de olsa saniyeler içinde kapanacak bir yaradan akan kana, boş boş baktı. Bir aslan, nasıl ota karşı ilgisizse akan kanının da hiçbir lezzeti yoktu. Kol aynasından gözlerine baktı. Kanlı halkaların döndüğünü görüyor ve… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Hahahaghahahaha zekice bir fikir! Vegan Vampir, içeriği beğendim doğrusu. Ancak biraz daha uzun olsa daha güzel olurdu sanki. Böyle kısa olunca pek doyamadık öyküye. Tebrik ederim…

Teşekkür edeeeeerim. Biraz daha uzun olabilirdi gerçekten. Umarım devamını yazarım :slight_smile:

1 Beğeni

Çok kısa olmasına rağmen, beslenmeden, türün kökenlerine, kanunlarından, metaforlara son derece geniş ve yenilikçi bir fragman gibiydi öykü.
Kara mizah ve melankoli de iyi harmanlanmıştı.

Öykünün uzunluğu ile ilgili yorum ve cevap bence daha çok öykünün salaş tarzından ileri gelmiş. Ancak bu da bir tarz kesinlikle.

Son derece başarılı buldum.
Elinize sağlık.

Anlatımınız güzel. Tebrik ederim.

Merhaba,
Yaklaşık 7 tane öykü okuduktan sonra bana en çok hitap eden öykü buydu. Özgün bir vampir yorumu. Günümüz zamanına da yakın bir anlatım olması çok hoşuma gitti. Mitolojiden de benzetme yapman çok hoşuma gitti. Benim öyküm “Modern Vampirleşme” öykümü okuyup yorum yazabilirsen çok sevinirim :). (Daha hiç yorum gelmedi :()
Teşekkürler
İyi günler
veya iyi akşamlar (bu yorumu ne zaman okuduğuna göre seçebilirsin)

Merhaba, teşekkür ederim. Öykünüzü hemen okuyorum. Yorum gelmedi diye üzülmeyin. Bu sitede birçok güzel öyküye bazen hiç yorum yapılmıyor. Genel okuyucu davranışı bence. Begensek de bazen içimizden beğenip geçiyoruz. Benim de en çok bu öyküme yorum geldi. Vegan vampir fantezisi tuttu zaar. :sweat_smile: