Vegan Rıhtım 🍀

Konusu hiç açılmamış bu kadar kitap dostunun yanında hayvan dostu ve hakları savunanlar da vardır aramızda diye umut ettim. Kendimi 15 yaşlarımdan beri tanıyorsam şu an 41 yaşındayım aralıksız veganım, bu önce küçük bir sorgulamayla başlar çevrende haksızlıkların sadece sana öğretildiği kadar olmadığını görmeye başlarsın.

3 Beğeni

Ben 2021 Eylül’ünden beri vejetaryenim. Vegan olmak istiyorum gelecekte. Umarım başka arkadaşlar da vardır, güzel bir konu olabilir. Ben açıkçası vejetaryen/vegan topluluk sıkıntısı çekiyorum Türkiye sosyal medyasında. Eskiden Veganzone uygulaması vardı kapandı.

İstanbul, ankara, izmirde vegan piknik toplulukları var sosyal ağ için. Eskiden yararlanabiliyordum ben de. İnstada vegan piknik diye aratın bulursunuz.

Gerçek hayatta etkinlikler keyifli evet ben okulumun vegan kulübünün etkinliklerine katılıyordum ama insan internette de birileriyle konuşmak, fikir alışverişi yapmak istiyor ya. Mesela şu yeni çıkan ürünü beğendiniz mi, x için ne ikamesi kullanıyorsunuz, bu tarifi nasıl vegan hale getiririz falan. Veganzone bu açıdan iyi oluyordu. Facebook, Discord grupları vs. hep ölü durumda :frowning:

Şu wp grubunu öneririm.

1 Beğeni

Ben de olmayı düşündüm bir ara ancak çok yorgun olduğum veya hastalık geçirdiğim zaman proteinsiz kendime gelemeyeceğimi fark ettiğim için vazgeçtim. Et hayattır.

1 Beğeni