Oyun fiyatlarına zam gelmiş. Artık AAA bir oyun Amerikada 70$ Avrupada 80€ olmuş. 720 TL civarı olacak bir oyun. Ona göre almak lazım konsolları.
Hocam mümkün değil zaten ilk çıkışta almak. Ben şu an PS4 de 1-2 sene geriden store indirimlerinden takip ediyorum oyun piyasasını.
Onu yapmayan var mı? Ekstra indirimlerden yararlanmak için PS Plus aldım.Şimdi Ps5’i 1 sene falan bekleteceğim. Özellikle şu vergi dilim muhabbetleri değişmesinden sonra acayip bir fiyat artışı oldu.
Benim için gecenin en güzel haberi God of War oldu. Beklediğimden daha da erken geliyor, harika bir haber!
Miles Morales’ın Ps4’e gelmesi de ikinci güzel haber.
Eğer Türkiye’ye özel fiyatlandırma yapılmayacaksa, PS5’i hemen alamayacağım ortada. Yeni oyun fiyatları uçmuş durumda en azından Miles Morales oyununu PS4’te oynayabilecek olmak sevindirdi.
Horizon 2 ve Sackboy da PS4’e çıkacakmış. Bu nasıl yeni nesil? Bir tek Ratchet 2’yi duyurmadılar.
RTX 3080 kartlar satışa sunulmuş Türkiye’de. Nvidia’nın söylediği 6690₺’den başlayan fiyatlarla söylemi pek tutmadı gibi şimdilik. İleride söyledikleri fiyata çıkacak mı acaba.
Vatan
Gamegaraj
GOW çok dandik sunum yaptık,milletin gazını alalım diye tanıtıldı. zaten 2-3 seneye geleceğini biliyorduk. Elder scrolls 6 da böyle sunum toparlamak için tanıtılmıştı ama en azından manzara gösterdiler logo ile birlikte. bunda o da yok siyah ekran.
HP oyunundan da bir şey göstermediler kart oyunu bile çıkabilir. Miles morales de oynanış gösterdiler birazcık o kadar.
Demon’s Souls gösterdiler. Bir de Deathloop’un mantığını biraz anladık iyi oldu bence. Ff de var tabi. Hogwarts Legacy’nin 3 yıl önce sızdırılan videosu vardı. Biraz daha fazla oynanış gözüküyordu orada. Esen kalın yani action rpg olacak. Karakter yaratma vs var ama ne kadar iyi bir rpg olacak bilemiyorum. Oyun uzun süredir geliştiriliyor ama bu süreç nasıl geçti onu bilmek lazım.
Evet ama yeni değil bunların hepsi. Geçen sunumda da vardı. Kedili oyun en dikkatimi çeken oyun bu arada.
Night City ışıl ışıl yönüyle hafif Ankara’yı andırmıyor değil
Sistem gereksinimlerine bakarak optimizasyon için, ciddi ciddi uğraştıklarını söyleyebilirim.
Microsoft Bethesda’yı satın almış.
The Elder Scrolls ve Fallout gibi yüksek potansiyelli serilere gereken desteği vereceklerdir umarım. B*thesda son yıllarda benim için hayal kırıklığıydı.
Büyük hamle, bakalım ileride Sony cephesinde nasıl gelişmeler olacak
Hiç umudum yok ama bir iş bulursam Xbox Series S ile ciddi düşünmeye başlayacağım.
Benim oyunların kalitesi konusunda bir çekincem yok açıkçası. MS bünyesindeki Obsidian (New Vegascılar) belki Fallout’u daha iyi yerlere getirebilir. Ben en çok Bethesda oyunları -özellikle Elder Scrolls 6- Gamepass’e dahil olacağı için sevindim. Bir oyuna 750 TL verecek param yok ki olsa dahi vermem. Hiçbir oyunun değeri asgari ücretin yarısı olmaz.
Sony abonelik sistemi gibi bir işleyiş içerisinde olmayı düşünmüyor. Abonelik sisteminin geleceğinden emin değiller fakat oyunculukta hızla bu yöne doğru gidiyor. Şahsen ben her oyuna 70-80 dolar vermek istemem.