Video Oyun Dünyası

Yeni gördüm, çok iyi yapmışsın. Bu fiyata harika oyun. Zaten fiyattan da bağımsız güzel oyun.

1 Beğeni

Ben de övmeye geldim. Hikayesiyle çok bağlayan bir oyun. “The Following” olarak geçen ek paket aslında ilk oyunun devamı ve epey uzun bir oynayış sunuyor üstüne. Bir de oyunun ana hikayesinin co-op desteği var eğer düşünürseniz o da epey eğlenceli oluyor.

1 Beğeni

Erteleme olmaz artık.

Çıksa da oynasak artık. Umarım FPS kamerası oyun zevkini düşürmez

1 Beğeni

Ben de TPS tercih ederdim. Yakın dövüşlerde biraz sıkıntı var gibi ama her türlü oynanır.

Bu saatten sonrada her türlü oynayacağım, önsipariş verdim. Dibini ekmekle sıyırcam oyunun.

Normalde oyunları güncellemeler bitene, son DLC çıkana kadar almıyorum ama bunun çok fazla muhabbeti dönecek ne kadar sabredebilirim bakacağım artık.

1 Beğeni
1 Beğeni

Oynayamayacağımı bile bile o kadar hevesli izliyorum ki şu fragmanları anlatamam :smiley:

1 Beğeni

Bu oyun fena beklenti oluşturdu, vaat ettiklerinin yarısı olsa 1 senemi gömerim herhalde.

Geçen sene pc toplayana kadar ben de izlerdim nasılsa ilerde oynarım hevesi vardı. Bilgisayarım yokken uzun süre level dergisi almıştım. Sonra birikmiş onlarca demo cdsini tek tek incelemiştim.

Farklı bir konu olacak ama çocukların artık oynayabilecek imkanı olmasına rağmen başkasının oynadığı oyunu izlemesini tam anlamıyorum. Baldur’s Gate 3 gameplay ben de izledim meraktan ama oynamayı tercih ederdim.

1 Beğeni

Bedava oyunları, “elbet bir gün oynarım” düşüncesiyle toplamak gibi. Maalesef şu an bu oyunu oynayacak bir sistemim yok, videolara da bakmamak için kendimi zor tutuyorum ama olmuyor :smiley:

1 Beğeni

Geforce nowdan oynayabilirsiniz.

1 Beğeni

Evet, orayı deneyebilirim ama ben direkt olarak oynamayı istemiştim. Hem çok da iyi bir internet bağlantım yok. Sağlam bir bilgisayara geçene kadar böyle idare edeceğiz anlaşılan :smiley:

1 Beğeni

Bu birazcık kitap alıp kitaplığa koymak gibi duruyor. Nasıl olsa oynanır. :smiley:

1 Beğeni

Elbet bir gün :smiley:

2 Beğeni

Cyberpunk 2077 yine ertelenmiş. En azından 21 gün diyerek kendimi avutuyorum. Bu üçüncü oldu. Umarım balon çıkmaz. :roll_eyes:

Bu habere en çok Ubisoft sevinmiştir.

1 Beğeni

Muhtemelen PS4 ya da Xbox sürümünde büyük bir problem olduğunu düşünüyorum. 20FPS falan çıkar oyun, çıktıktan sonra da keyif alabilmek için 1 2 ay update beklemek gerekir muhtemelen.

XCOM 2 Collection IOS platformu için çıkmış. Android versiyonu, bir aksilik olmazsa, gelecek sene çıkacakmış.

Bu versiyonda bütün DLC paketleri de mevcutmuş.

İlk oyun da mobile platforma çıkmıştı. Telefonda X-COM keyfi devam ediyor.

5 Beğeni

Ben de geçen gün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım Fallout 3 GoG sürümü win 7 ve üzeri ile uyumlu. Steam versyonu ise uyumlu değil. Oyun açılmıyor. Üstelik GoG mağazasından alırsanız TES Arena ve Dagerfall bedavadan kütüphanenize tanımlanıyor.