Wanli Adında Bir Köy

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Wanli Adında Bir Köy – Aylık Öykü Seçkisi

image

“Nasıl gideceksin?” Soğukluğunu, metalik kablolardan geçerken almış aslında gün sıcaklığında bir sesten çıkan gerçekliğe ait bu küçücük soru, beni, derinlerine daldığım sınırsız evrenden geri getirmişti. Ahmet iş seyahatinde bile ona rahat vermememden dolayı sitemkâr, verdiğim bu çılgın karardan dolayı tedirgin ama beni bilen yanıyla daha önce girdiği tartışmalardan hep yenilgiyle çıktığının farkında, telefonun diğer ucunda… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Kaleminize sağlık, çok güzel bir mistik bilimkurgu öyküsü olmuş. Akıcı, samimi, üzerinde düşünülmüş. Renklerin anlatıldığı kısımda bir tık mistisizm azaltılabilir gibi geldi. Güzel olmuş ama öyküyü biraz yavaşlatmış. Onun dışında konuşmalar, tarihi bilgiler sonlara doğru artan bilinmezlik çok hoşuma gitti.

:point_up: Çok beğendim buraları. Elinize sağlık. Görüşmek dileğiyle.

1 Beğeni

Okuyup yorumladığınız için çok teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba,
HIkayeniz cok ilginc bir karisim ve kendini okutuyor.
Bana verilen bir kac tavsiyeyi aktarayim. Kisa hikayelerin dogasinda ister istemez hikayeyi kurmak icin anlatilmasi gerekenler var ama bunlari cok uzun tutmak dogru degil. Sizin anlattiginiz koy, otel ve ada birbirine karisti. Bir an Gurcistandan bahsederken, bir anda Tayvana goturdunuz beni ama ben ne oldugunu kavrayamadim.

Elinize, emeginize saglik,

Murat

1 Beğeni

Okuyup yorumladığın için teşekkür ederim.
Tavsiyenizi mutlaka göz önünde bulunduracağım. Aslında Ülkede iki doğa üstü olay gerçekleşiyor. Otele ve adaya adını veren, Gürcü bir astronot tarafından keşfedilen bir gezegen. Tayvan’dan ise Peri bacasını ithal ediyoruz :slight_smile: Demek biraz daha netleştirmek gerekiyor.

Hoşçakalın