Witcher Fırtına Mevsimi / harita

Fırtına Mevsimi ne zaman gelecek diye sizi darlamayacağım, biliyorum birkaç aya çıkacaktır. Ancak meramım şudur ki Witcher kitaplarını bu noktaya kadar satın alan takipçileriniz için serinin son çıkacak olan kitaba özel harita (bkz. Yüzüklerin efendisi) çıkarmak gibi bir düşünceniz var mıdır? Çıkardığınız Witcher Evreni’nin oldukça kapsamlı olduğunu biliyorum muhakkak orada harita vardır ancak o kitabı almayanlar veya ayrıca poster olarak saklamak isteyenlerimiz olacaktır.

Witcher Evreni’nde bir harita var ama haklı olarak bir de poster olarak harita istiyorsunuz.

Haritayı Witcher Evreni’ne eklemek için canımı dişime taktığım gibi poster harita çıkması için de elimden geleni yapacağım ama malesef bir söz veremiyorum. Her şey benim elimde olmuyor.

Kesinlikle katılıyorum. Bu konuda bir çalışmanız olacak mı? Plan dahilinde demeyin lütfen, bu seri duvarlarımızı süsleyecek bir harita/posteri hakediyor. @Everfever

Witcher dünyasının resmi bir haritası yok ancak yazarın tavsiyeleriyle oluşturulmuş haritalar var. Bunlardan hem ayrıntılı hem de estetik duran aşağıdaki haritalar, kitapları okurken tam ihtiyacımız olan şey.

Merhaba nasıl konu açacağımı bulamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım “Season of Storms” ne zaman Türkçe’ye çevrilecek Merak içerisindeyim.