Düştükçe düşüyor 79 olmuş. 88de riske girmeden almıştım da daha ne kadar dipleyecek bakalım
Star Wars kitapları hakkında çok bir bilgim yok fakat araştırdığım kadarı ile New Jedi Order kitapları Disney tipi cıvık bir Star Wars anlatısı değilmiş. Daha yetişkinlere yönelik ağır kitaplar olduğu söylenmiş. 25$'mış setin etiket fiyatı.
Star Wars evrenini Disney tamamen sildiği için eski hikayelerin artık Evren içinde bir geçerliliği yok. Bu beni çok çok üzmüştü. Eski hikayelerde bazı yerlerde tutarsızlıklar olsa da, kaliteli eserler vardı. Şimdi çıkanlar ise çoğunlukla çöp. Artık okumayı bıraktım gibi birşey.
Ben kitap evrenini hiç bilmiyorum. Bir noktadan girmek de istiyorum aslında. En okunabilir olanlardan tavsiye edebileceğiniz var mıdır?
En son Saga’dan Ahsoka kitabını okudum tavsiye etmiyorum
Türkçe çıkan tüm kitapları aldım ama hepsini okumadım. Bu sene Ahsoka dizi sebebi ile amiral thrawn kitaplarını okumayı planlıyorum (İngilizce). Bakalım nasıl olacak bilmiyorum. Legends da yazılan kitabı çok övüyorlardı. Ama onu okumamıştım.
Eski seriler Legends sayıldı ve kitapları hala piyasada dolanıyor. Burada Darth Bane anlatan seri güzel. Eski çizgi romanlar var onlar güzel. Bunları da okumak olur ama artık evrene katkısı yok.
Hatırlamak için şöyle bir kitaplara baktım da önerecek bir şey bulamadım. Birde eskisi kadar takip etmiyorum. Okuduğum kitap ve çizgiromanlar Star wars’ın ruhundan saptı bence. Bundan dolayı çıkan çizgiromanlara da bakmadım. Çizgi romanda da en son Mace Windu serisini okudum. Olmamış dedim ona da sonra devam etmedim.
Bu konu hakkında çok doluyum. Sürekli olumsuz şekilde yazabilirim ![]()
Hocam harika!
Ayrıca kitap da film de çok güzeldir.
Hem arkadaşım için hediye, hem de kendi kitaplığıma bir tane aldım, çok teşekkür ederim.
Kitabın cildi çok güzel gözüküyor.