Teşekkür ederim bilgilendirme için. Amazon yine şaşırtmadı yalnız. Her 3 kitap siparişimden biri hasarlı geliyor amazondan bana.
@Leingrad Yıllardır forumu uzaktan takip ederim, yeni çıkan kitap, çizgi roman haberlerine bir de indirim fırsatlarına bakarım. Black Hammer Library Edition gibi pek çok harika fırsat paylaştınız, son aylarda sayenizde kütüphaneme baya güzel eklemeler yaptım. Hatta elimden geldiğince her gün bu başlıkta sizden mesaj var mı diye kontrol eder oldum. Bu nedenle bir teşekkür etmek istedim. Teşekkürler bütün paylaşımlarınız için ![]()
Küçük boy olmasaymış keşke sanırım god is willing ve bauchelean normal boydu
Kitapbulan’da (Arkadaş Kitabevi’nin sitesi) 200 TL civarı güzel kitaplar var. Hepsini koyamadım. İlgilenen bir göz atsın. Amazon fiyatlarından daha uygun.
Alacak olanlar için minik bilgi; bu kapak varyantındaki kitapların kağıt kalitesi biraz düşük.
Asimov için mi dediniz Hyperion için mi? Asimov için dediyseniz Everyman’s Library baskısı biraz daha pahalı fakat baskıların epey kaliteli olduğunu söylüyorlar. Elinde herhangi bir Everyman’s Library kitabı olan varsa baskıları hakkında yorum yapabilir mi acaba
Asimov için dediğini düşünüyorum. Bende bu versiyon var ve kalitesi oldukça düşük.
Complete Robot’ın Everyman’s baskısı yok. Everyman’s de sadece Vakıf’ın ilk 3 kitabının tek cilt halinde olan baskısı var. Piyasada şu an satılan bildiğim kadarıyla tek Complete Robot bu Harper Collins baskısı. Kapağı ev tipi printerlardan karton kağıda çıktı almışsın gibi ama sayfaların kalitesinde bir problem yok. Sadece kapağı tırt.