Yarım Kalarak Üzen Kitap Serileri

Hmm… teşsekurler :slight_smile:

2 Beğeni

İthaki yayınları hep böyle piyasa adamıydı zaten. yahu bir seriye başladıysan ya ilk kitap da bırak ya da sonunu getir, okuyucuya biraz saygın olsun. bunlar bilimkurgu muhabbetine sarmadan öncede piyasaya deli gibi polisiye kitap pompalamıştı, baktılar bilimkurgu iyi piyasa yaptı polisiyeleri hemen salladılar.
Simon Beckett’ın David Hunter serisinin dört kitabını yayınladılar, beşinci kitap çıktı. sorduk ? “tüm odağımızı bilimkurgu klasiklerine verdik gündemimiz de yok.” Buyur burdan yak ! tek yarım bıraktıklarıda bu değil, yazarım ama uzatmak istemiyorum. İthaki’nin yayınladığı serilere başlamadan önce iki kere düşünün, biz yandık başkaları yanmasın.
Ayrıca forumu niye bırakıyorsun ya ?

2 Beğeni

İthaki’den alamk zorunda değilsin. İngilizce e-book’unu veya fiziksel olarak edinebilirsin.

1 Beğeni

İngilizcesi fiziksel kopyasını alma yanlısıyım ben de hep ama fiyatlar hyperjump.

1 Beğeni

her yerden vuruluyoruz.

Temeraire Serisi Naomi Novik gördüm pegasus yayınlarından 4. kitabı çıkmış devamı gelmemiş.

dizisi vssi olmayan seriye tamamlana kadar başlamamak lazım yoksa çok üzüyorlar .

1 Beğeni

The Chronicles of Thomas Covenant’ı İthaki’ye sordum ama olumlu ya da olumsuz dönüş alamadım. Acaba Malazan’ın yaratacağı hareketle bu seriye tekrar dönerler mi? Yeniden basılır mı?

1 Beğeni

Bilgim yok ama yorumlayacak olursam, Malazan istenen başarıyı yakalarsa Thomas Covenant yerine The Black Company’yi basarlar diye düşünüyorum. Onun potansiyeli daha yüksek.

1 Beğeni

Malazan hakkında hiç bir fikrim yok ama serileri benzer mi buluyorsunuz?

Başlığı açtığımdan beri 2 seride gelişme olmuş first law ve temeraire. Farseer devamı ise satış durumuna göre umudunu koruyor.

Heechee’den haber bile yok :frowning:

Ekleme: Buraya hiç yazılmamış ringwold 1 devam kitabı kazandı gerisi sessiz…

1 Beğeni

Bu konuya “Buz ve Ateşin Şarkısı” yazılmaz umarım.

2 Beğeni

Dresden Dosyaları.

Bir gün farklı bir yayınevi bütün kitapları basacak, umutluyum. :relieved:

3 Beğeni

Hem Thomas Covenant hem de Black Company Malazan’a ilham olmuş seriler. Bu yüzden üçü birlikte çok konuşuluyor. Büyük merak yaratıyorlar. Elbette benzer ve farklı yönleri vardır. Yorumlardan edindiğim ilk izlenim, Malazan’ın bu serilerden aldıklarının üstüne çok fazla şey koyduğu ve bu serilerin diğer fantastik serilerden gerçek manada farklı olduğu, farklı şeyleri dert edindiği. En azından benim zihnimde böyle konumlandılar. Daha fazla yorum yapmam doğru olmaz. Serileri okuyanlar bu konuda daha sağlıklı bilgi verebilir.

2 Beğeni

Başlık hortlamaca, Doğruluk Kılıcı, Ender Serisi, elim yazmaya gitmiyor ama Hyperion.
Pegasus tarzı.

2 Beğeni