Merhaba
Tatile çıkarken götürmek istediğim henüz okumaya başlayamadığım kitaplar var. Hangi seriyi tatilde yanınıza alırdınız
- Kadim kanunlar
- Ejderha mızrağı destanı
- Centilmen piç
- Sissoylu
- Otostopçunun galaksi rehberi
Merhaba
Tatile çıkarken götürmek istediğim henüz okumaya başlayamadığım kitaplar var. Hangi seriyi tatilde yanınıza alırdınız
Karakter odaklı low fantasy için → Kadim Kanunlar
Old school, biraz da eski rpg tadında fantastik okuyup vay be nereden nereye demek için → Ejderha Mızrağı
İngiliz mizahını seviyorsanız bol bol gülümsemek için → Otostopçunun Galaksi Rehberi
Sissoylu ve Centilmen Piç serilerini okuayacak fırsatım olmadı henüz.
Tatil için dediğinizden kısa periyotluk, deniz/havuz başında okumalık gibi bir çıkarım yaptım. O yüzden bana hiçbiri pek uygun gelmedi Ama dış ortam faktörünün okumayı zorlaştırma ihtimalini düşünerek tercihimi en kolay okunandan yana kullanırdım.
Ben Ejderha Mızrağını seçerdim, hem okuması en kolayı hem hacmi daha uygun. 2. Sırada eğlence faktörünü de düşünerek Centilmen Piç tercih edebilirim. Belki sonrasında Otostopçu ama Otostopçu tek cilt versiyonsa taşıması/okuması dert olur tatilde, tek cilt olansa direk eledim.
Kadim kanunlar iç karartır, Sissoylu da detayı bol olduğu için dikkati de bol isteyen bir kitap. Bunları evde sağlam kafayla okurdum.
Gideceğim yer üç dört aylığına sakin bir köy
O zaman sıralama yapıyorum, köydeki boşluk da hesaba katılınca 3-4 ayda hepsi gömülür bu sırayla
-Ejderha Mızrağı
-Sissoylu
-Kadim Kanunlar
-Centilmen Piç
-Otostopçu
Yorumlar için teşekkürler
Sissoylu çok tavsiye ettiler onu aldım yanıma