Bilimkurgu ve fantastik dünyaların büyülü atmosferinde birlikte yolculuk ettiğimiz bu serüvende, sizlerden gelen destek ve sevgi benim için her zaman büyük bir ilham kaynağı oldu. Şimdi, bu yolculuğu daha da özel kılmak adına imzalı kitaplarımı satışa sunmaya karar verdim.
Kitap Listesi:
Papatya Tarlasında Rönesans 1
Papatya Tarlasında Rönesans 2
Yedinci Mum
Altıncı Mum
Beşinci Mum
Bundan tam dört yıl önce, 25 Mayıs 2018’de, Başlangıç Yayınları tarafından iki cilt olarak basılan fantastik romanım.
[2018-06-18 10.40.36]
[2018-06-18 10.41.21]
❝Bir sabah genç bir kızın cesedi bulundu yağmurun altında. Herkesin içini yaktı, ta ki morga kaldırıldığı gecenin kamera görüntüleri izlenene dek. Morg görevlisi onun çekmecesini açtığında ceset uyanarak memurun kolunu tuttu. Görevli yere yığılırken, ki sonradan kalp krizi geçirmiş olduğu anlaşıldı, o ayağa kalktı. Etrafa …
“Kargaya yavrusu şahin görünür” atasözü misali, bir yazanın kendi kitaplarından bahsetmesi pek tavsiye niteliğimde olmaz ama tanıtım babında bahsetmek istiyorum yedizlerimden.
Kara deliğe düşen iki yolcuyu konu alan yedi kitaplık bir seri yazdım: Yedi Mum serisi. Yolcularımız 3672 yılında yaşıyorlar. Biri, Samanyolu’nu yöneten birliğin askeri. Diğeri ise insanlığın ulaşabildiği en uzak yerde, Cüce Yılan adında bir galakside yer alan bir üste tek başına yaşayan bir kız.
Askerin görevi kızı kara…
Eğer almak isterseniz, size özel bir not yazabilmem için özelden kendinizden bahsedin.
Eğer yakın şehirlerde yaşıyorsanız (Konya, Ankara, Eskişehir vs.) kitapları elden verebilirim.
Shopier’de de bir hesap açtım. Kolaylık açısından oradan da alabilirsiniz.
7 Beğeni