Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Allah aşkına bu kapak rezaleti nedir ya, orijinal kapağın güzelliğine bakar mısınız? kim bu rezilliğe imza attı acaba :rage: :rage:

11 Beğeni
16 Beğeni

57.20 tl :grimacing: Fiyatı kampanyayla falan 30-35’e düşerse alırım.Bu fiyatla şimdilik es geçeceğim. :sweat_smile:

3 Beğeni

Cilt 1 baya yerde %60-70 ile satıldı bu da öyle olur bence.

Aha buraya yazıyorum 3-5 güne 44 liraya düşecek bence. :slight_smile:

2 Beğeni

Conan’ın fiyatı ne öyle :slight_smile: ?

1 Beğeni

2 lirasi eksik “helal et” ile 6 lahmacun parası. :slight_smile:

Kitap fiyatlarını lahmacun fiyat endeksi ile kıyaslamaya başladım artık. Çay ve “beyaz et” de olabilir.

5 Beğeni

:))) lahmacunun da başını alıp gitmesi dışında güzel taktik :slight_smile:

1 Beğeni

Ayın 15’ine kadar Kitapyurdu sitesinde satışa çıkarsa kitapları %50 indirimli alabilirsiniz.

Sigara ücretine endeksliyorum ben. Sağlığa zararlı, duman olup havaya giden, geriye biraz kül ve izmarit kalan bir nesneye onca para ödeyen biri, kitaba vereceği parayı beden uzun uzun hesap eder anlamam.

1 Beğeni

Lahmacun fiyatları ile şaka yapıyorum elbette, fiyatların böyle olmasının nedeni yayınevleri de diyemiyorum. Kitaplar ve her şey çok pahalı.

Şu daha sağlıklı bir karşılaştırma yöntemi olabilir.

Bir kitabı satın almak için kaç saat çalışmak gerekiyor…

Asgari ücret ile saatlik net ücret 12.5 TL gibi bir şey olması lazım. Conan 88 TL - Asgari ücretli birisi kitapevinden gidip bu kitabı satın almak için 7 saat çalışması lazım…

Her şey pahalı, bir avuç insan dışında her şey için Türk insanın alım gücü düşük.

13 Beğeni

Lahmacun 4.5 tl idi birkaç yıl önce şuan 8-10 tl… :joy:

@Blackheart İthaki ve garip fiyat politikası. :sweat_smile:

3 Beğeni

İbrahim Tatlıses görmesin. :slight_smile: “10 liraya lahmacun mu olur, 15 liraya yersen ye yemezsen yeme” der.

4 Beğeni

Asgari ücret, en sağlıklısıda bu…

1 Beğeni

Burada da lahmacun 10 tl olmuş :slight_smile: Şaka bir yana, ülkemizde hemen her şeyin fiyatı her gün artıyor.

3 Beğeni

Pahalılık demişken bugün kasar peynirini dilimletip aldım aslinda yoksulluktan degil ama dilimli daha hoşuma gidiyor ve ihtiyacım kadarını almış oluyorum. Asgari ücret ile 250 gram kasar peyniri için 70-80 dakika çalışmak lazim :slight_smile: . Bugün eve gidene kadar hesaplayıp düşündüm, peynire baktım düşündüm. Ve ekmeği hesaba katmayı unuttum onu da hatırlayınca aklıma Jean valjean geldi

12 Beğeni

Yeni baskı yapmış Jaguar

Danilo Kiş’in başyapıtı Bahçe, Küller , Özge Deniz’in Sırpça aslında çevirisiyle.

“Lirik düzyazının hakiki bir mücevheri, Kıta Avrupası’nda savaş sonrası çıkmış en iyi kitap.”

-İosif Brodski, 1987 Nobel Edebiyat Ödülü sahibi.

sdsasdasdsa

Kırmızı Kedi yayınlarının yeniden baskı yaptığı öykü kitabıyla ilgili KR portal haberi:

7 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2021-08-06_152541_www.alfakitap.com

Birinci kitap şuydu:

Başlangıçta Hidrojen Vardı

Biz, Bu Evrenin Çocukları

Ditfurth, dizinin bu son kitabında 20. yy’ın sonundaki evrene ilişkin standart bilgi ve verilerle, her türlü metafizikten uzak, kendi içinde bütünlüklü, kapalı, algılarımızın ve düşünme alışkanlıklarımızın sınırlarını genişleten bir yapıt oluşturuyor. Birçok dile çevrilerek yüz binlerce okurla buluşan metin, evrene ilişkin çok sayıda bilgiyi değerlendirerek yepyeni bir astronomi, dolayısıyla kozmos tablosu sunuyor.

Ditfurth, halihazırda benimsenmiş olan bir evren tablosunun, sonsuz büyüklükteki evrenin milyarlarca galaksisinden birinin (Samanyolu) kenarına rastlayan bir Güneş sisteminin hayata elverişli 3. sıradaki gezegeni unutulmuş ve terk edilmiş, yapayalnız dolanıp durduğu anlayışına dayalı tablonun yanıltıcılığını gözler önüne seriyor. Bir “uzay gemisine” benzettiği Dünya’nın ve gezegenleriyle birlikte Güneş sisteminin, hayata düşman, yaşamaya izin vermeyen, soğuk ve ürpertici bir kozmosun karanlığında sahipsiz olmadığını biliyoruz artık. Bu kitap, evrende en uzak ile en yakın, en büyük ile en küçük arasında kopmaz bağ olduğunu, “dış uzayın” ve ötesinin burada hayatın var olması ve sürmesi için vazgeçilmez katkılar sunduğunu gösteren bir başyapıt.

Beyin Nasıl Çalışır (Ciltli)

Görsellerle dolu bu rehber beyni anlamanın en basit yolu!

Erkeklerle kadınların beyni gerçekten farklı mı? Ergenler neden sabırsız ve isyankâr? Ve yakında Bulut bağlantısı aracılığıyla beyinlerimizi birbirine bağlamak mümkün olacak mı?

Son araştırmalardan yola çıkan bu kitap, motor korteksi ile ayna nöronları arasındaki farkı öğretecek. Hafıza ve kişilikten başlayarak duygulara ve iletişime dek tam bir rehber olacak.

Açık, rahat anlaşılır görsellerle ve şaşırtıcı gerçeklerle dolu Beyin Nasıl Çalışır insan beyninin karmaşık süreçlerinin gizemini çözüyor.

3 Beğeni

3 Beğeni

Şu sert kapakların hepsi bitse de kurtulsak. İş Kültür görüp heyecanlanıyorum sonra bakıyorum yine sert kapak. Taktılar sert kapağa normal kitap basmıyorlar ne zamandır doğru düzgün.

16 Beğeni