Psikolojik derinlik, duygusal sıcaklık, çekici karakterlere dolu, sürükleyici, çağdaş bir Avrupa romanı “Tarçınlı Kuskus” ve II. Dünya Savaşı sırasında saklanmak zorunda kalan Yahudi çocukların gerçek hayat hikâyelerinden esinlenen “Sarı Kuşun Şarkısı” yakında İlksatır’da!
Kings of the wyld kitabından haber var mı? Sorduğumda ocak ayı denmişti ve bu sene yeni bir seriye başlamayı düşünüyor musunuz yoksa yarım serilere mi devam edeceksiniz son olarakta expanse serisinin akıbeti hakkında bilgi verebilir misiniz? Biraz fazla oldu kusura bakmayın.
Evet bende bekliyordum onu geçen ikinci el temize bulup aldım. Can Yayınları ara ara basıyor satmayan kitaplarını bile ama Beyazlı Kadın’ı basmadı nedense.
Sordum Can Yayınları’na. Cevap verirlerse yazarım buraya. Aytaşı’nı görünce çok sevindim fakat çevirmeni ve yayınevi konusunda bilgim yok, bilen var mı nasıldır Yedi Yayınları?
Yedi Yayınları yeni ve kaliteli iş çıkarmaya çalışan küçük bir yayınevi. Daha önce Türkçe’ye çevrilmemiş ya da mevcutta baskısı olmayan kitapları basmaya çalışıyorlar. Ben öneririm.
Sanırım 50. kitap olacak. Alışveriş sitelerinde satış linki açıldı mı acaba?
Fiyat farkından dolayı karton kapak ile devam edeceğim. @BiblofilYouTube haklı. 50 kitap aldıktan sonra seriye küsülmez bence. Türk klasiklerinde daha nice güzel eserler var.
Seri - dizi toplama olayı çoğunlukla koleksiyon amaçlı yapılır. Bu eylem sadece okumakla alakalı değil, seçmeden dizide ne varsa alırsınız. Bu hali ile benim için karton kapakların koleksiyon değeri kalmadı. Küsmekle ilgisi yok, bundan sonrasında tüm seriyi toplamak yerine bu serilerden ilgimi çeken, okuyacağım kitapları alırım .